Cadde ‘Aç olan midemiz değil, ruhumuz’

‘Aç olan midemiz değil, ruhumuz’

02.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Ünlülerin Yaşam Koçu’ olarak tanınan Şeyda Coşkun, Quality of Magazine dergisinin eylül sayısına özel açıklamalar yaptı.

‘Aç olan midemiz değil, ruhumuz’

Hacettepe Üniversitesi’nde beslenme üzerine master yapan iş kadını, geçen yıl Uğursay Yeğin’le evlendi. Kısa süre önce anne olan Coşkun, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

”İnsanlar yemek yemeye o kadar alışkın ki bazen hazırladığım menü, o kişinin bir kahvaltısı bile olmayabiliyor. Bu başlangıçta insanlara çok az geliyor ama zamanla öncesinde ne kadar çok yediklerini anlıyorlar. Ben hep şunu söylerim, aç olan midemiz değil, ruhumuz ve beynimiz.”

Müşterilerine kilo verdirmenin yanı sıra değişim yapması konusunda teşvik ettiğini anlatan yaşam koçu şunları söyledi: “Yalnızca kilo verdirmiyorum, kişinin dış görünüşüne de müdahale ediyorum. Kadınlar, erkeklere oranla daha önce yıpranıyor. Erkekler 50 yaşına geldiklerinde, had safhada bakımlılar. Kadın ise 45 yaşında bile olsa bakımsız. Dolayısıyla bu erkeklerin arkasından koşuyorlar. Onların bu çabasına destek veriyorum. Psikolojik destek bu işin yüzde 80’ini oluşturuyor.”