Cadde 'Hayat Öpücüğü'ne renkli gala

'Hayat Öpücüğü'ne renkli gala

09.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başrollerini Ali Sunal ve Hatice Şendil’in paylaştığı ‘Hayat Öpücüğü’ filmi için önceki akşam Zorlu Center Cinemaximum’da özel bir gösterim yapıldı.

Hayat Öpücüğüne renkli gala

Davete Özcan Deniz, Ozan Güven, Erkan - Didem Petekkaya, Defne Samyeli, Emre Alkin, Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çifti, Mithatcan Özer, Ece Uslu, Burak Hakkı ve sevgilisi Gülşen Potuk gibi birçok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Maceradan ve hastalıktan korkan Metin karakterini canlandıran Ali Sunal, “Umarım seyirci çok sever. Bu bir aşk hikayesi. Aşk içinde nasıl gülmeyi, hüznü, romantizmi barındırıyorsa bu filmde hepsi var. İzleyenler filmde kendi ilişkilerinden bir şeyler bulacaklar. O yüzden de seyirciyi bekliyoruz” dedi.

İlk film deneyimini yaşayan Hatice Şendil ise “Beni hep benzer rollerde gördüler. Bu film ilk sinema filmim olması dışında Hatice’yi tam olarak anlamaları ve tanımaları adına önemli. Bu film Hatice’yi özgür kılan, beni hapsolduğum yerden çıkaran ve kendimle yüzleşmemi sağlayan, bana ayna tutan bir film” şeklinde konuştu.

Müzikle ilgili kalbim boş
Davete yalnız katılan Özcan Deniz, uzun bir süre müzik yapmak istemediğini söyledi ve ekledi: “Şu an müzikle ilgili kalbim boş. Kopmadım ama şimdilik filmlerini yaptığım müzikler beni tatmin ediyor.”