Cadde 'İzleyicinin gülmeye ihtiyacı var'

'İzleyicinin gülmeye ihtiyacı var'

22.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Türk Malı’nın Şehnaz’ı Selen Görgüzel, yaşanmışlığın izleyiciyi çektiğini söyledi. Oyuncu, “Seyircinin gülmeye çok ihtiyacı var” dedi.

İzleyicinin gülmeye ihtiyacı var

Yazı dolu dolu geçirdiğini söyleyen Selen Görgüzel, ‘Türk Malı’nın çekimlerine başladı. Canlandırdığı Şehnaz’ın kendisinden çok farklı olduğunu söyleyen oyuncuyla, dizisini, Hamdi Alkan’la evliliğini ve yeni film projesini konuştuk.

Haberin Devamı

- Yaz nasıl geçiyor?

Çok güzel başladı. Saraybosna’da arkadaşlarımızın düğünü vardı, önce oradaydık. Kısa bir Balkan turu yaptık. Dizimiz tatile girince önce Dalaman’a, sonra Bodrum’a gittik. Yunan adalarında tatil sezonunun finalini yaptık. Şimdi iş başı yapacağız.

- ‘Türk Malı’ altı bölümde sezon finali yaptı. Bu ay kamera karşısına geçeceksiniz. Fenomen bir dizinin yeniden çekilmesi sizi tedirgin etti mi?

Her işin kendine göre riskleri vardır. İzleyicinin gülmeye çok ihtiyacı olduğunun farkındaydım. Tek tedirginliğim, her işimde olduğu gibi canlandırdığım karakteri oluşturma süreciydi.

İzleyicinin gülmeye ihtiyacı var

- Şehnaz tehlikeli bir kadın. Siz onu nasıl tanımlıyorsunuz?

Şehnaz’ı tehlikeli olmaya mecbur eden bir nişanlısı var, Eymen Kuzu. Nikah günü onu bırakıp gidince, Şehnaz da gururunu kurtarmak zorunda kalıyor. Şehnaz çok sempatik bir kötü.

Haberin Devamı

- Benzerliğiniz var mı?

Oldukça süslü, kibar, sabırlı ve hırslı. Bu tarz çok insan tanıdım ama Selen’le Şehnaz’ın ilgisi yok.

- Fenomen diziler yeniden çekilmeye başladı. Artık özgün senaryo üretilmediğini düşünüyor musunuz?

İzleyici kendi geçmişini özledi. Günümüzdeki teknolojik aile yapısı toplumu mekanikleştirdi, hayatın içine karışmaz olduk. Hayal ürünü hayatlardansa, yaşanmış duyguları veren projeleri sahipleniyoruz belki de.

- Jale Atabey’le çalışmak nasıl?

Tatlı bir otoritesi var. Oyuncuyu rahatlatan neşeli bir yönetmen. Yıllar önce kendisiyle uzun soluklu çalışmayı çok istemiştim, ‘Türk Malı’nda nasip oldu. Çok şanslıyım.

Spor bir yaşam şekli’

- Formunuzu korumak için neler yapıyorsunuz?


Spor benim için yaşam şekli oldu, nerede olursam olayım günlük antrenmanımı yapmazsam dişlerimi fırçalamamış gibi hissediyorum. Eskiden yediğime çok dikkat etmezdim ama son iki yıldır sağlıklı beslenme alışkanlığı edindim.

‘Evliliğimizi sevgiyle inşaa ettik’

İzleyicinin gülmeye ihtiyacı var


- Hamdi Alkan’la mutlu bir evliliğiniz var. Bunun sırrı nedir?

Kalabalık kaotik hayat içinde birbirimizi duymayı başarıyoruz. Koşulsuz sevgi ve saygı, ikimizin de hayattan ne istediğini biliyor olmasından kaynaklanıyor. Aşk ve sevgi emek ister. Biz evliliğimizi sevgiyle inşaa ettik.

- Yeniden anne olmayı ister misiniz?

Çocuk ciddi sorumluluk. Benim bir, Hamdi’nin iki kızı var. Hamdi’yle evlendikten sonra iki kızım daha oldu. Şimdilik yeter.
n Hamdi Alkan, Türkiye’nin en iyi yönetmenlerinden biri. Oyunculuğunuzu eleştirir mi?
Yapıcı eleştirileri oluyor. Estetiğe çok karşı. ‘Yüzüne en ufak bir müdahale yaparsan seninle çalışmam’ diyor.

- Eşinizle birlikte bir projeniz var mı?

Benim bir hikayem var. Hamdi, hem oynayıp hem yönetecek. Filmde Hamdi’nin karısını aldattığı bir sahne var, karısını aldattığı kişiyi oynayacağım.

Haberin Devamı