“Kuşbakışı Hayatlar” isimli gösteri UNIQ Hall Lounge’ta!

Haberin Devamı

Marka Strateji Danışmanı ve Yazar Didem Moralıoğlu, “Kuşbakışı Hayatlar” isimli tek kişilik değişim ve dönüşüm sanatı gösterisini 13 Mart Salı günü saat 20:30’da UNIQ Hall Lounge’ta sergileyecek.

Marka Strateji Danışmanı ve Yazar Didem Moralıoğlu görsel hikayeler, dans, klasik müzik ve şiirlerle bezenmiş “Kuşbakışı Hayatlar” isimli gösterisini 13 Mart’ta UNIQ Hall Lounge’ta sergileyecek. Mutluluğa ve başarıya ulaşmanın yolunun o içimizdeki cesur çocuktan geçtiğini aktararak, katılımcıların bu gösteriden; yüzlerindeki tebessümün yanı sıra hayatlarına cesaret, azim ve coşkuyu dahil etmiş ve bakış açıları değişmiş kişiler olarak ayrılmalarını sağlayacak.

Yazar ve yönetmen Murat İpek’in kaleme aldığı, iki perde olan “Kuşbakışı Hayatlar” isimli gösteride Didem Moralıoğlu öncelikle bize “Siz hiç bugüne kadar hayatınıza ve hayallerinize yukardan baktınız mı? Hani siz yükseldikçe özgüven seviyeniz artar ya…
Hayat kanatlarınızın altına girer ve ulaşılmaz sandığınız o kocaman hayaller küçücük görünürler. Çünkü kuşbakışı hayat, tüm düşlerinizi önünüze serer”
diyor ve hepimizin hayallerine ulaşmak için içindeki o çocuğu her daim canlı tutması gerektiğini; “İnsan, en büyük hayalleri çocukken kurar. Uçsuz bucaksız, kocamaan hayalleri vardır çocukların. Hani o gerçekleşmesinin imkansız olduğuna ihtimal dahi veremediği o dönemlerimiz…

Hatırlarsınız hepiniz. “Büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna “astronot olacağım, uzay mekiği kullanacağım” dediğiniz, evdeki eşyalarla uyarlamaya çalıştığınız süper kahraman kostümleri ile gezdiğiniz o yılları. Barbie bebeklerimizi konuşturup, çizgi film karakterlerine aşık olduğumuz o yaşlarımızı.. Olumsuzluklardan habersiz “hayır, olmaz” sözcüklerine gardını almış en güzel zamanlarımızdı bizim çocukluğumuz, değil mi? Sahi ne zaman vazgeçtik ondan? İlk hayal kırıklığında, ilk yenilgiyi aldığımızda, o ruhsal acıyı ilk defa hissettiğimizde ona küsmek, sırtımızı dönmek büyük haksızlık olmadı mı? Peki ya bizler bir çocuğun hayallerini dinlerken niye tebessüm ederiz? Niye utanırız bir çocuk gibi davranmaktan, düşünmekten? Çocuk olmak demek, hayaller uğruna daima çaba sarf etmek demek değil midir? Çocuk kalmak demek, başarıya ulaşmak için bir adım önde ilerlemek olmuyor mu? Yo, yo… Hemen karamsarlığa kapılmayalım. Onu kaybetmiş sayılmayız. İnanın o hala içimizde bir yerlerde. Sadece bugün bizden bir davet bekliyor. Hadi, uyandırın onu. Sonra bir daha bırakmamacasına sımsıkı kucaklayın. Çünkü mutluluğa ve başarıya ulaşmanın yolu o cesur çocuktan geçiyor” cümleleriyle aktarıyor.

Didem Moralıoğlu gösterisinde yaşamda başarıya ulaşma yolunda geçilmesi gereken 7 vadinin haritasını; “Motivasyon”, “Aşk”, “Uyanış”, “Farkındalık”, “Yalnızlık”, “Kendini Sınama” ve “Kendin Olma” şeklinde sıralayarak sunuyor ve katılımcılara şu an yaşamında “Hangisindesin?” diye soruyor.

Muhakkak kendinizden bir şeyler bulacağınız ve hayatınıza çok şey katacak olan bu gösteride dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacak, tebessüm ederken düşünecek, kendi değişim ve dönüşümüz için bir adım atacaksınız.

Herkesi bu değişim dönüşüm gösterisi için bekliyoruz.