Cadde Survivor'da zorlu pota! Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

Survivor'da zorlu pota! Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

18.05.2022 - 23:29 | Son Güncellenme:

Tv8'in sevilen yarışması Survivor All Star, 17 Mayıs akşamı 107'nci bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı yeni bölümde, ünlüler ve gönüllüler, günün ödülü için olağanüstü performans gösterdi. Ardından altı eleme adayı arasından bir isim Survivor hayallerine veda etti. İşte gözyaşları içinde yarışmadan ayrılan o isim...

Survivorda zorlu pota Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, 17 Mayıs akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Önce ödül oyunu ardından eleme heyecanı yaşanan yarışmada; iki takım da zorlu ödül parkurunda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Yarışmada iki haftadır gerçekleşmeyen eleme ise dün akşam gerçekleşti. Ödül oyunun hemen ardından bir gönüllüler elemesi oldu. İşte 17 Mayıs Survivor'dan elenen isim...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor yarışmasında eleme öncesi son ödül oyunu oynandı. Günün ödülü ise tombik et döner ve patates kızartması oldu. Oyunun kadınlar mücadelesini alan takım tadım yapma şansı kazandı. Kadınlar mücadelesi sırasında Nagihan ve Sude, parkur başında düdüğü beklerken, Evrim Keklik bayıldı. Tansiyonu düşen Evrim, bir anda oturduğu yerde yığıldı. 

Sağlık ekinin müdahalesi sonrası kendine gelen Evrim, yarışmaya devam etti. Ancak kadınlar etabını kazanan ünlüler takımı oldu. Sonrasında parkurda ter döken erkeklerde de kazanan taraf ünlüler oldu. Böylece 2-0 skorla oyunu alan ünlüler, tombik et döner ve patates kızartması yemeye hak kazandı.

Haberin Devamı

ADEM-OGEDAY GERGİNLİĞİ

Oyun sırasında Adem ile Ogeday, parkurda 'beni ittirdi' gerginliği yaşandı. Adem, "Ne yapıyorsun niye beni ittiriyorsun?" derken Ogeday ise, ''Ağlayacaksan oynamayalım" sözlerini kullandı. Adem ''Konuşma'' diyerek tepki gösterdi ve Ogeday " Terbiyesiz düzgün konuş'' sözlerini sarf etti.

Survivorda zorlu pota Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

Adem, mücadeleleri sırasında kendisine omuz attığını düşündüğü rakibi Ogeday'ı sinirli bir şekilde iterek "Bu ne?" diye soruyor ve takım bench'lerinin önünde eski şampiyonlar arasında şu diyalog yaşandı:

Ogeday Girişken: Temas etme!
Hikmet Tuğsuz: Arkadan da vurdun Adem.
Adem Kılıçcı: Ben sana temas edersem görürsün o zaman.
Ogeday Girişken: Ağlayacaksan ağlama duvarı var, orada ağlayabilirsin.
Adem Kılıçcı: Hadi oradan artist. İşin gücün artistlik.
Ogeday Girişken: Omuz omuza, ortak engel.

Ardından Adem, Ogeday'a ''Beş yıl geçti aradan hala ergen'' gibi ifadeler kullandı. Ogeday da "Beş yıl da çok şey değişti ama karakterim değişmedi. Kayıtlara bakılsın, bir sıkıntı varsa yeniden oynayalım" dedi.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM

Merve Aydın ve Parviz'in yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmasının ardından Survivor'da İki hafta boyunca eleme yapılmadı. Bu nedenle üst üste 6 dokunulmazlığı oyunu oynandı. Tüm oyunları kaybeden gönüllüler ise altı ismi eleme adayı olarak potaya gönderdi.

Haberin Devamı

Eleme adayları ise; Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet oldu. 17 Mayıs Salı akşamı yayınlanan yeni bölümde adaya veda eden isim Seda Ocak oldu.

Survivorda zorlu pota Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

SEDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDI

Survivor'da ilk defa eleme potasına giren ve elenen Seda veda konuşmasında "Ben en iyi kadınların içinde buraya davet edildim. Çok üzgünüm. Çok mutlu bir hayatım var ama burada bir daha yarışamamak beni üzüyor. Tek hayalim yarışmaktı onu da sizin sayenizde aldım. Ben erkeklerle yarışmak istiyordum, hayallerim vardı. Sema'yı burada bırakacak olmak çok üzücü. Yolum bu kadarmış yapacak bir şey yok" dedi.

Acun Ilıcalı ise, "Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dominik hayallerini noktalayan Seda, konseyden ayrılmak üzereyken kardeşi Sema koşarak sarıldı. İkiz kardeşler gözyaşları içinde birbirlerine veda ederken, takım arkadaşlarını da duygulandırdı.

Survivorda zorlu pota Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

Yazarlar