Cadde Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşanacak mı? 'Pişman olmuş demek ki yapma sen de'

Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşanacak mı? 'Pişman olmuş demek ki yapma sen de'

18.05.2022 - 07:39 | Son Güncellenme:

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve her salı akşamı Kanal D’de yayınlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 17 Mayıs akşamı 12’nci bölümüyle ekranlara geldi. Ayrılık konusunda kararlı duruşunu değiştirmeyen Türkan, Somer’i daha da çileden çıkarırken; mahkeme günü geldi çattı. Somer’in ayrılmaktan vazgeçmesine rağmen Türkan’ın evliliğini bitirme isteği bölüme damga vurdu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer boşanacak mı Pişman olmuş demek ki yapma sen de

Ayvalık’ta yaşayan Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı ve başrollerini Özgü Kaya ile Berker Güven’in paylaştığı Kanal D dizisi ‘Üç Kız Kardeş, 17 Mayıs Salı akşamı 12’nci yeni bölümüyle ekranlara geldi. 

Haberin Devamı

Kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Somer, Türkan’ı kazanma çabası içindeyken; eşinin ayrılık konusundaki kararlı duruşu herkesi şaşırttı. Kendisiyle konuşması için Türkan’ı alıp tekneye götüren Somer, ona artık boşanmak istemediğini, kararından emin olduğunu ifade etti.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer boşanacak mı Pişman olmuş demek ki yapma sen de

"ARTIK SENDEN VAZGEÇTİM"

Eşine inanmayan Türkan ise Somer'e “Artık senden vazgeçtim. Karşında korkup kaçacağın bir kadın yok artık” dedi. Bu konuşmanın ardından motor bozulduğu için eve dönemeyen Türkan, geceyi kocasıyla teknede geçirdi. Ertesi sabah avukatın gelişiyle pazartesi günü boşanma davalarının olduğunu öğrenen Türkan, eve gelecek olan mahkeme celbini babasının görmesinden korktu. 

Haberin Devamı

Atar topar eve giden Somer ve Türkan, evlilik oyununu sürdürürken; Nesrin, damadıyla karşılıklı konuştu. Rüçhan Hanım’ın Türkan’ı kesinlikle istemediğini söylediğini ifade etti. Nesrin’i sakinleştiren Somer ise Türkan’ın üzülmemesi ve mutlu olması için her şeyi yapacağını belirtti. Rahat bir nefes alan Nesrin, kızlarıyla okula gitti. Soluğu annesinin yanında alan Somer ise onun bu davranışına tepki gösterdi.

DÖNÜŞ VE DERYA'NIN SIKINTILI GÜNLERİ

Üniversite sınavının ikinci basamağına giremeyeceği için üzgün olan Dönüş, kendisine moral vermeye çalışan Serdar’a arkadaşlıklarının bitmesi gerektiğini söyledi. İkilinin arası açılırken; Derya da başka bir kızla flörtleşen Hakan’a hesap sordu. Buna aldırmayan Hakan ise Derya’ya hiçbir şey olmadıklarını söyleyerek onu üzdü. Hakan’ı kıskanan Derya, okulda onun görüştüğü kızla kavga etti.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer boşanacak mı Pişman olmuş demek ki yapma sen de

TÜRKAN'IN İMDADINA SOMER YETİŞTİ

Babası Sadık’ın isteğiyle Somer’le birlikte giden Türkan, eve dönmek istemediği için tekneye gitti. Yalnız kalmak isteyen Türkan, gece Somer’in kendisini korkuttuğundan habersiz onu aradı ve yardım istedi. Planı işe yarayan Somer Korman, geceyi sevdiği kadınla geçirdi.

Bu sırada Nihat’ın kendisine olan takıntısından iyice korkmaya başlayan Mine, Rüçhan’ın isteğiyle asistan olarak fabrikada çalışmaya başladı. Bunu Somer’e duyurmak için tekneye giden Mine, Türkan’la ikisini yan yana görünce kıskandı. 

Haberin Devamı

NESRİN'DEN KIZINA UYARI

Aynı anlarda Türkan’ı teknede görmeye giden Nesrin ise kendisine boşanma davası konusunu açan Somer’le konuşmasından kızına bahsetti. Yuvasını yıkmaması konusunda Türkan’ı uyaran Nesrin, onun ayrılma isteğine çok kızdı.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer boşanacak mı Pişman olmuş demek ki yapma sen de

İLAN-I AŞKTA MUTSUZ SON

Hem annelerinin hem halalarının Anneler Günü’nü kutlayan ve akşam baş başa kalan üç kız kardeş, gece kapılarına gelen Serdar, Hakan ve Somer’i görünce şoke oldu. İlhan Şeşen’in ‘Ellerimde Çiçekler’ şarkısıyla serenat yapan erkeklere kızgınlıkları geçmeyen Türkan, Derya ve Dönüş; onların üzerine su döktü.

NİHAT, RÜÇHAN'A MEYDAN OKUDU

Öte yandan Mine’nin Rüçhan ile görüştüğünü bilen Nihat ise bu konuda onunla yüzleşti. Mine’den istediği yakınlığı göremeyen Nihat, soluğu Rüçhan Korman’ın evinde aldı. Onunla yaptıkları anlaşmayı hatırlatan Nihat, dengeler değişmezse hem bebeği hem Somer’i öldürmekle tehdit etti.

Üç Kız Kardeşte Türkan ve Somer boşanacak mı Pişman olmuş demek ki yapma sen de

TÜRKAN VE SOMER BOŞANMA DAVASINDA KARŞI KARŞIYA

Haberin Devamı

Ertesi sabah duruşma saati gelip çattığında davanın düşmesi için Türkan’ın gelmemesini isteyen Somer, onu karşısında görünce şaşırdı. Kızının ayrılmasını istemeyen Nesrin de mahkeme salonuna gitti. Hakimin Türkan’a 'Boşanmak istiyor musun?' diye sormasının ardından onun vereceği cevap merak konusu oldu.

Somer Korman'ın gerçekleri görmesi ve eşini kaybetmemek için gösterdiği çaba ile Türkan’ın değişen tavrı sosyal medyaya damga vurdu. İşte o yorumlardan bazıları…

Kaybettiğinde değil de Türkan sana ilk tutulduğunda böyle baksaydın keşke Somer”, “Boşanacaklarını hiç düşünmüyorum. Daha Mine olayı açılmamışken asla boşanmaz olmaz”, “Somer de az değil”, “Boşanma olmasın Türkan ne ara böyle oldu”, “Türkan ne dese haklı Somer’e”, “Yapma Türkan”, “Yıkma bu evliliği Türkan”, “Aşkın klasik hali. Somer akıllandı, Türkan vazgeçti”, “Türkan biz neler duyuyoruz”, Çok uzattın Türkan. Teslim olman gereken yerde saçma bir kavganın içindesin”, Pişman olmuş demek ki yapma Türkan.