Futbol Bursaspor zirveden dibi gördü! Ertuğrul Sağlam'dan duygu yüklü açıklama

Bursaspor zirveden dibi gördü! Ertuğrul Sağlam'dan duygu yüklü açıklama

17.05.2022 - 16:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda mutlu sona ulaşan ve Türkiye'nin 5. şampiyonu olan Bursaspor'un Spor Toto 2. Lig'e düşmesi büyük uyandırdı. Efsane oyuncuların tepkisinden sonra bir açıklama da Bursaspor'u mutlu sona ulaştıran Ertuğrul Sağlam'dan geldi. İşte detaylar...

Bursaspor zirveden dibi gördü Ertuğrul Sağlamdan duygu yüklü açıklama

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp Türk futbol tarihine geçen Bursaspor'un Bandırmaspor yenilgisinin ardından Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kentte büyük şok yaratmıştı. Yeşil-beyazlılar 62 yıllık tarihinde ilk kez 2. Lig'de mücadele edecek.

Haberin Devamı

Bursaspor zirveden dibi gördü Ertuğrul Sağlamdan duygu yüklü açıklama

SERCAN YILDIRIM: UTANIN, YAZIKLAR OLSUN

Yeşil-beyazlı takımın Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sercan Yıldırım, Bandırmaspor maçı sonrası küme düşen Bursaspor’la ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sercan, “Bursaspor’u bu hale getirenler utanın! Yazıklar olsun. Yanlış transferler ve havaya giden paralar” ifadelerini kullandı.

Bursaspor zirveden dibi gördü Ertuğrul Sağlamdan duygu yüklü açıklama

OZAN İPEK: BU GÜNAHIN BEDELİ BİR GÜN ÇIKACAK SİZDEN!

Şampiyon kadroda yer alan oyunculardan Ozan İpek, yeşil-beyazlı takımın küme düşmesiyle birlikte ateş püskürdü. İpek sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Yazık tek kelime ile yazık. El birliği ile başardınız bütün yaptıklarımızı yıktınız. Yok ettiniz. Bu günah bu bedel bir gün çıkacak sizden."

Haberin Devamı

ÖZER HURMACI: SÖYLENECEK SÖZ BULAMIYORUM!

Son olarak Bursaspor'da forma giydikten sonra futbol hayatını sonlandıran Özer Hurmacı da "Geçmiş olsun. Söylenecek söz bulamıyorum. Elbet düştüğün yerden kalkıp herkese kafa tutacaksın. Bunu biliyorum. Bursaspor sahipsiz değildir" şeklinde tepki gösterdi.

Bursaspor zirveden dibi gördü Ertuğrul Sağlamdan duygu yüklü açıklama

ERTUĞRUL SAĞLAM: YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Son açıklama efsane kadronun teknik direktörlüğünü yapan Ertuğrul Sağlam'dan geldi. Duygu yüklü bir açıklama yayımlayan deneyimli teknik adam, “Türk futbol tarihine altın harflerle yazılan 2010 Bursaspor şampiyonluğunun yıl dönümünde Merhum Başkan İbrahim Yazıcı başta olmak üzere büyük zaferde emeği olan herkesi saygı ve minnetle anıyorum. Bugün gelinen noktada Bursaspor’un ait olduğu yere yeniden geleceğinden de emin olduğumu ifade etmeliyim. Bursa şehri 'Yiğit düştüğü yerden kalkar’ sözünü hayata geçirecek güç, birikim ve inanca sahiptir” ifadelerini kullandı.

VOLKAN ŞEN SESSİZ KALDI

Bursaspor'un 2009-2010 yılında elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Volkan Şen'in ise sessizliği dikkatlerden kaçmadı. Kariyerinde Trabzonspor, Fenerbahçe ve Adana Demirspor gibi takımların da formasını giyen Volkan Şen sosyal medya hesabından Bursaspor'a dair bir paylaşımda bulunmadı.