Gündem 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

02.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

İstanbul Beykoz’da 12 yaşındaki kız çocuğu Y.Y., kaçırılarak 3 gün boyunca bir eve kapatıldı. 15 kişinin tecavüzüne uğrayan kız çocuğu, bir parkta polis tarafından bulunurken, gözaltına alınan şüphelilerden 6’sı tutuklandı.

Haberin Devamı

Dehşet verici olay geçen hafta Beykoz’da yaşandı. Evden ayrılan 12 yaşındaki Y.Y., aradan 3 gün geçmesine rağmen geri dönmeyince ailesi, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kayıp başvurusunda bulundu.

Hepsi aynı mahalleden

Kayıp başvurusundan haberdar olan ve Y.Y.’yi bir eve kapatıp cinsel saldırıda bulunan 17 yaşındaki C.Y. ile arkadaşları, yakalanma korkusuyla küçük çocuğu 3 gün sonra kapattıkları evden çıkartıp Paşabahçe’de bir parka bıraktı.

Devriye gezen polis ekipleri tarafından bulunan küçük kız, karakola götürüldü. 3 gün boyunca tecavüze uğradığını anlatan Y.Y.’nin ifadesi doğrultusunda, şikâyetçi olduğu 2’si 18 yaşından küçük 15 şüphelinin yakalanması için polis harekete geçti. Şüphelilerden 9’u önceki gün yakalanarak mahkemeye sevk edildi. Aralarında küçük kızı kandırarak evinden kaçırtan 17 yaşındaki C.Y.’nin de bulunduğu saldırganlardan 6’sı tutuklanırken, 3’ü serbest bırakıldı. Hepsi aynı mahallenin sakini oldukları öğrenilen 15 şüpheliden 6’sının daha arandığı öğrenilirken, küçük kızın psikolog nezaretinde koruma altına alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Kız çocuğuna intikam tecavüzü

Aydın’ın İncirliova ilçesinde 10 yaşındaki E.T.’ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet A. ile oğlu Halil İbrahim A. tutuklandı. Yapılan araştırmada baba ile oğlunun iddiaya göre intikam amaçlı korkunç olayı gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Tacize uğrayan küçük kızın babasının 2.5 yıl önce bir arkadaşı ile birlikte Mehmet A.’nın oğlu T.A.’ya tecavüz ettikleri ve 28’er yıl hapse mahkûm oldukları belirlendi.