15 Mayıs Boğa Yeni Ayı, Hangi Burcu Nasıl Etkileyecek?

15 Mayıs 2018 Salı günü boğa burcunun 24 derecesinde bir yeni ay meydana gelecek. Her yeni ay, doğum haritamızın dokunduğu bölgesinde yeni bir pencere aralar. Bu yeni pencere, önümüzdeki altı ay yaşayacaklarımızın ipucunu da verir.

Yükselen KOÇ:

15 Mayıs yeni ayını, gelirlerinizi simgeleyen finans evinizde yaşayacaksınız. Uranüs de bugün aynı bölgeye giriş yapıyor. Kazancınızda ani artış ve düşüşler yaşayabilirsiniz. Yeni finans kaynakları kapınızı çalabilir. Size borcu olan biri ödeme yapabilir veya siz birinden borç alabilirsiniz. Bir arsa, ev veya mülk almaya karar verirseniz, bunun için yüklü miktarda ödeme yapmanız gerekebilir. Siz olayı anladınız. Konu çok net: Para ve taşınmaz mallar.

Haberin Devamı

Yükselen BOĞA:

Bu yeni ay sizin burcunuzda meydana geliyor. Büyük şans! Adeta bir doğum günü hediyesi gibi! Hayatınızın her alanında yepyeni olasılık ve teklifler doğuyor. Tesadüflere inanacağınız güzel bir zamana giriş yapıyorsunuz. Yolculuklar ve uluslararası ilişkiler gündemde. Belki bir tatil, belki uzaklardan gelen bir misafir; neden olmasın? Yanı sıra medya sektöründe çalışan boğalar bu ara kendini çok popüler hissedebilir. Yazacağınız bir yazı, atacağınız bir tweet sizi bir anda gündem konusu yapabilir. Işıl ışıl parlıyorsunuz boğalar! Bu fırsatı iyi değerlendirin. Önceki günlerde kalbinizde açılan yaraları onaracaksınız. Bu enerjiyi haftalarca, aylarca içinizde hissedeceksiniz. Bu yeni ay sırasında bir iş teklifiyle karşılaşırsanız, bu sizi epey heyecanlandıracağa benziyor.

Yükselen İKİZLER:

Boğa'daki yeni ay, 12'nci evinizi aydınlatıyor. Yaratıcılığınız artıyor, hayatınızı başka bir gözle değerlendirmeye başlıyorsunuz. Sezgileriniz o kadar kuvvetli ki, kim dost-kim düşman bu ara çözmeniz çok olası. Terapi almak, meditasyona başlamak, yoga yapmak, içinize dönmek, yalnız kalıp düşünmek, hatta belki duygularınızı kağıda dökmek isteyebilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için gereken motivasyonu içinizde bulacaksınız. Bu yeni ayı, örneğin sigarayı bırakmak için değerlendirebilirsiniz. Başarılı olmanız çok olası!

Haberin Devamı

Yükselen YENGEÇ:

Boğa burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte sosyal hayatınız tavan yapıyor. Bu hafta arkadaşlarınızı bir araya toplamak, parti vermek, yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Bir sosyal medya mecrasına veya bir kulübe üye olmak için can atıyorsanız, bu yeni ay size fırsat sunacak. Aynı şekilde bir derneğe de üye olabilirsiniz. Mars (enerji, aksiyon) ve Plüto (güç) gezegenleri de elinizi kuvvetlendiriyor. Siyasi işlere girmek gibi bir düşünceniz varsa bu hafta kapılar size sonuna kadar açılacaktır.

Yükselen ASLAN:

Muhteşem kariyer fırsatları kapıda! İş arıyorsanız başvurularınızı yapın, görüşmelerinizi sakın ertelemeyin. Profesyonel hayatınızdaki en şanslı günler bunlar. 16 Mayıs'ta da Mars gezegeni Kova burcuna geçiş yapacak. Bu da demek oluyor ki bütün dikkatinizi eşinize yoğunlaştıracaksınız. Mars genellikle bir burçta 7 hafta kalır ama 2018'e özel olarak kovada 6 hafta konaklayacak. Bütün bu zaman zarfı boyunca eşiniz/sevgiliniz hayatınızda etkin rol oynayacak. Aslan burçları genelde yönetmeyi sever; yönetilmeyi değil. Ama kısa bir süre de olsa eşinizin sizi yönlendirmesi hoşunuza gidecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Yükselen BAŞAK:

Dokuzuncu evinizde oluşan yeni ay sırasında alıp başınızı gitmek isteyebilirsiniz. Uluslararası ilişkiler, yurt dışıyla ilgili konular gündemde olabilir. Aynı şekilde üniversite sınavına girmeye veya yüksek lisans yapmaya karar verebilirsiniz. Belki tez sunumu yapacak; ya da medya sektöründe çalışıyorsanız bir yazar/yapımcı olarak ön plana çıkacaksınız. Edebiyatla ilgileniyorsanız kağıdı kalemi elinize alıp yazmak için en güzel zamanlar bunlar. 16 Mayıs'ta ise projelerinizi ve sağlığınızı önemsemeye başlayacaksınız. Sağlığınız ve çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınızla olan ilişkiniz ön planda olacak.

Yükselen TERAZİ:

Bu yeni ay, doğum haritanızda 'başkalarının parasını' gösteren bölgeyi aydınlatacak. Evliyseniz eşinizin parasını, bekarsanız bankadan alacağınız krediyi, bursu simgeliyor olabilir. Belki eşinizin parasını kullanmanız gerekebilir. Veya dara düştüyseniz kredi çekmek, birilerinden borç almak isteyebilirsiniz. Uranüs de aynı gün aynı bölgeye giriş yapacağı için bu tür konuların önümüzdeki 7 yıl son derece önemli olacağını aklınızdan çıkarmamalısınız. Sağlığınıza dikkat edin. Bu görünüm yaklaşan bir ameliyata işaret ediyor da olabilir.

Yükselen AKREP:

Bu yeni ay sırasında ilişkiler gündemde olacak. Eşinizle, sevgilinizle, iş ortağınızla olan iletişim trafiğiniz hızlanıyor. İlişkilerinizle ilgili önemli bir karar alma aşamasında olabilirsiniz. Ortağınızla bir iş anlaşması yapmak isteyebilir, evlenmeye veya nişanlanmaya karar verebilirsiniz. Benden size tavsiye; bu ara (15 Mayıs civarı) hiçbir anlaşmaya imza atmayın. Zira 16 Mayıs'ta Mars ve Uranüs çok net bir açıda duracaklar. Bu da aniden çıkan engelleri ve aksaklıkları gösteriyor olabilir. Mars yüzünden, karşınızdaki insana aşırı tepki gösterebilir, ciddi bir üzüntüye sebep olabilirsiniz.

Yükselen YAY:

15 Mayıs'taki yeni ay, size yeni bir iş haberi getirecek. Bu öyle bir iş ki, maddi durumunuz birdenbire efsane bir şekilde değişebilir. Ama benden tavsiye; anlaşmayı yaparken ince eleyip sık dokuyun. Anlaşma maddelerini didik didik edin. Burada bir aksaklık, bir gariplik bulmanız olası. Bu iş göründüğü gibi olmayabilir, sandığınızdan daha çok zaman ve paraya mal olabilir. Projenin her yönünü karşı tarafla ve avukatınızla iyice konuşun. Uranüs'ün Mars'a durduğu açı, 16 Mayıs'ta ani ve beklenmedik sorunların ortaya çıkabileceğini gösteriyor. 23-25 Mayıs'a kadar, ne kadar etkileyici görünürse görünsün, bir şey imzalamanızı önermiyorum.

Yükselen OĞLAK:

Yılın en romantik zamanlarını yaşıyorsunuz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Lütfen biraz yüzünüz gülsün Oğlaklar :) 15 Mayıs, senenin en romantik günlerinden biri. Eğer yalnızsanız bu tarihten sonraki iki haftayı lütfen sosyalleşerek geçirin. Evliyseniz veya sevgiliniz varsa; özel bir yemeğe çıkın veya bir konsere, gösteriye gidin. Sevgilinizle/eşinizle olan ilişkinizi canlandırmanın yollarını bulacaksınız.

Yükselen KOVA:

Bu yeni ay zamanında yaşayacaklarınızı bir kenara yazın. Geleceğe dair önemli ipuçları içeriyor! Bütün bir yıl boyunca evinize ve ailenize odaklanacağınız en önemli zamanları yaşıyorsunuz. Plüto ve Mars'la da ilişki kuran bu yeni ay zamanında, iki önemli gezegen sizin tarafınızı tutuyor olacak. Taşınmaya karar verebilirsiniz. Evinizi yenilemek, dekore etmek, onarım yapmak veya başka bir iyileştirme yapmak istiyorsanız, 15 Mayıs'tan sonraki günleri tercih edin.

Yükselen BALIK:

Üçüncü evinizde gerçekleşecek olan yeni ay sayesinde yaşadığınız eve yakın olan kişilerle, yani komşularınızla, mahalleden tanıdıklarınızla iletişiminiz hız kazanacak olabilir. Bununla beraber kısa bir yola gidip gelmek isteyebilirsiniz. Kardeşiniz varsa sizden bir şey rica edebilir; onunla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bir kursa, eğitime başlamak istiyorsanız çok iyi bir zaman. Medya sektöründe çalışan balıklar için ise durum biraz daha farklı. Onlar bu yeni ay sırasında yeni iş teklifleri alabilir, kendilerini bir anda göz önünde bulabilirler.

Bireysel danışmanlık ve doğum haritası analizi için bana ulaşın: