Siirt 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2018 - 12:32 | Son Güncellenme:

Eruh, Sason ve Keban'da ellerinde Türk bayraklarıyla tek yürek olan vatandaşlar meydanları doldurdu

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

SİİRT/BATMAN/ELAZIĞ (AA) - Siirt'in Eruh, Batman'ın Sason ve Elazığ'ın Keban ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Siirt'in Eruh ilçesinde belediyenin düzenlendiği yürüyüşe ellerinde Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar terör örgütlerini lanetledi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında devam eden etkinlikte konuşan Eruh kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Murtaza Dayanç, iki yıl önce milletimizin geleceğini esir almaya çalışan hain FETÖ ve işbirlikçilerinin aziz milletin feraseti ve üstün cesareti sayesinde hezimete uğratıldığını anımsatarak, "Onların hain emellerin gecenin karanlığına gömülürken, sabahında doğan güneş ise geleceğimizi aydınlatmaya devam etmiştir." dedi.

-Sason

Batman'ın Sason ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Haberin Devamı

Programda daha sonra 15 Temmuz ile ilgili sinevizyon gösterisi, şiir dinletisi, marşlar ve ilahi dinletileri yapıldı.

Etkinliğe Kaymakam Ökkeş Beyaz, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Kahya, Belediye Başkanı Cuma Uçar ve AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım da katıldı.

- Keban

Elazığ'ın Keban ilçesinde Değirmenbaşı Mahallesindeki Emre Camisi önünde başlayan yürüyüşe katılan vatandaşlar terör örgütleri aleyhinde sloganlar eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşe Keban Kaymakamı İlyas Öztürk, Belediye Başkanı Fethiye Atlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nursi Çağlak, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Özcan Sevinç, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Kaya da katıldı.

Yürüyüş sonunda ilçe meydanında düzenlenen etkinlik,Yusuf Ziya Paşa Camisi İmamı Mehmet Özdemir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda, Keban Kaymakamı İlyas Öztürk ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı'nın konuşmasının ardından ilahiler ve şiirler okundu, slayt gösterisi yapıldı.

Yazarlar