Muğla 15 Temmuz Kahramanlarını Şiirle Andılar

15 Temmuz Kahramanlarını Şiirle Andılar

25.05.2018 - 17:50 | Son Güncellenme:

Marmaris'te öğrenciler, 15 Temmuz kahramanları ve şehitlerini "15 Temmuz, Vatan, Bayrak ve Millet" temalı şiir dinletisiyle yad etti

15 Temmuz Kahramanlarını Şiirle Andılar

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğrenciler, 15 Temmuz kahramanları ve şehitlerini "15 Temmuz, Vatan, Bayrak ve Millet" temalı şiir dinletisiyle andı.

Haberin Devamı

Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "15 Temmuz, Vatan, Bayrak ve Millet" temalı şiir dinletisi düzenlendi.

İlçede öğrenim gören lise ve ortaokul öğrencilerinin seslendirdiği şiirlerde, 15 Temmuz Destanı, bayrak ve millet sevgisi coşkulu bir şekilde dile getirildi.

Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisine, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Aldoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2006 yılından itibaren şiir dinletisi gerçekleştirdiklerini bu yıl şiirleri, 15 Temmuz, vatan ve millet temalı seçtiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Öğrencilerin şiirleri okumadaki duygularının kendilerini gururlandırdığını belirten Aldoğan, "15 Temmuz, diriliş ateşinin yakıldığı ilçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Günü duyarlılığı, vatan, bayrak ve millet sevgisini bu kadar içten ifade etmeleri geleceğimizin teminatı gençlere olan umudumuzu bir kez daha perçinlemiştir. Gençlerimize güveniyoruz." diye konuştu.