Ekonomi 150 yöneticiyi dünyaya ihraç etti

150 yöneticiyi dünyaya ihraç etti

20.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Vodafone Türkiye’nin yurtdışına transfer ettiği yönetici sayısına 2 isim daha eklendi. Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay, Vodafone Grubu Teknolojiden Sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğüne, Vodafone Türkiye Ücretlendirme ve Çalışan İlişkileri Direktörü Burak Balkış ise Vodafone Grubu Ürün ve Servisler İnsan Kaynakları Direktörlüğüne atandı. Böylece, Vodafone Türkiye’nin dünyaya ihraç ettiği yönetici sayısı 150’ye ulaştı.

150 yöneticiyi dünyaya ihraç etti

Vodafone Türkiye ailesine Mayıs 2012’de katılan Pınar Kalay, şirketin Stratejik İnsan Kaynakları yapılanmasının kurulmasına ve işveren markası haline gelmesine öncülük etti. Pınar Kalay, pek çok özel ödüle de hak kazandı.

Projelerde görevler aldı

Vodafone Türkiye ailesine Mayıs 2004’te katılan Burak Balkış da, maliyet bilincini ve duyarlılığını şirket kültürü haline getirmeye aracılık eden “Benim Vodafone’um Benim İşim” projesinde stratejik rol aldı. İnsan kaynakları alanında betimsel ve öngörüsel analiz yapabilmeye olanak sağlayan “İK analitiği” sistemlerinin kurulmasını sağladı.