Teknoloji 18 milyon takipçiye sahip 50 Cent, Instagram'dan ayrıldığını açıkladı

18 milyon takipçiye sahip 50 Cent, Instagram'dan ayrıldığını açıkladı

10.05.2018 - 16:35 | Son Güncellenme:

Instagram'da 18 milyondan fazla takipçisi bulunan 50 Cent, Instagram'ı bırakıp Twitter'a geri döndüğünü açıkladı. 50 Cent, "Instagram'ı terk ediyorum. Twitter'a geri dönüyorum. Beni uyarmadan sayfamın içine ettiler." dedi.

18 milyon takipçiye sahip 50 Cent, Instagramdan ayrıldığını açıkladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

50 Cent Instagram üzerinde önemli bir influencer. Ancak şimdi rapçi Instagram'dan ayrıldığını açıkladı. 50 Cent, Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla bu platformu bıraktığını ve Twitter'a geri döneceğini söyledi.

50 Cent, sosyal ağa kadeh kaldırarak veda etti. Postun altında 50 Cent, "Instagram'ı terk ediyorum. Twitter'a geri dönüyorum. Beni uyarmadan sayfamın içine ettiler." yazdı.

I’m leaving IG, I’m going back to Twitter. They take shit down off my page with out notifying me. #censorthesenuts

50 Cent (@50cent)'in paylaştığı bir gönderi ()

Müzik endüstrisi uzmanlarında göre 50 Cent'in ayrılma kararı vermesindeki neden müzik sanatçısı Teairra Mari'nin seks kasetinden bir ekran görüntüsü. Bu post artık 50 Cent'in Instagram'ında gösterilmiyor.

Mari kendi Instagram sayfasından şu şekilde bir açıklama yaptı: "Son zamanlarda sosyal medyam, sevgim ve güvenime layık olduğunu hissettiğim bir kişi tarafından tehlikeye atıldı. Bu kişi güvenilmez olduğunu kanıtladı. Özel ve kutsal olması gereken fotoğrafları yayınladı. İntikam pornografisi Kaliforniya’da bir suç ve hakkımı mahkemede arayacağım."