Gündem Meteoroloji'den yurt geneli için hava durumu uyarısı! 18 Ocak İstanbul hava durumu

Meteoroloji'den yurt geneli için hava durumu uyarısı! 18 Ocak İstanbul hava durumu

18.01.2018 - 10:04 | Son Güncellenme:

İstanbul hava durumu için vatandaşların merakı devam ediyor. İstanbul güne yağmurlu ve soğuk bir havayla uyandı. Yaklaşık 6 derece olan hava sıcaklığının ne kadar devam edeceğini ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı. İşte 18 Ocak İstanbul hava durumu ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çeşitli iller için yapılan uyarılar...

Meteorolojiden yurt geneli için hava durumu uyarısı 18 Ocak İstanbul hava durumu

İstanbul hava durumu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Güne soğuk ve yağışlı bir havada merahaba diyen İstanbullular yağışın ve soğuk havanın ne kadar devam edeceğini merak ediyorlar. İşte Meteoroloji'den yapılan kritik uyarılar ve 18 Ocak İstanbul hava durumu...

Haberin Devamı

METEOROLOJİ'DEN YAPILAN HAVA DURUMU UYARILARI

Ülkemizin Büyük Bir Bölümünde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınanın Etkili Olması Bekleniyor!

18.01.2018 Perşembe günü batı kesimlerden başlayarak doğuya doğru ülkemizin büyük bir bölümünde önce güney, zamanla yurdun iç ve batı kesimlerinde kuzeybatı, doğu kesimlerde kuzeydoğu yönlerden rüzgarın kuvvetli, yer yer fırtına (60-80 km/saat , yer yer 100 km/saat ) şeklinde etkili olması bekleniyor.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 19.01.2018 Cuma günü de Akdeniz bölgesi, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Ülkemizin büyük bir bölümünde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Haberin Devamı

Tüm Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!

Batı Karadeniz'de Perşembe (18.01.2018) sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Cuma (19.01.2018) sabah saatlerinde sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz'de Perşembe (18.01.2018) öğle saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 km/sa) tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Cuma (19.01.2018) sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Batı Akdeniz'de Perşembe (18.01.2018) günü sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 km/sa) tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Cuma (19.01.2018) öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz'de Perşembe (18.01.2018) sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzey ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 km/sa) tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Cuma (19.01.2018) akşam saatlerinden itibaren etkisi kaybedeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteorolojiden yurt geneli için hava durumu uyarısı 18 Ocak İstanbul hava durumu

METEOROLOJİ'DEN DİĞER İLLER İÇİN YAPILAN UYARILAR

Erzurum Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışına Dikkat!

Erzurum çevrelerinde aralıklarla görülecek kar yağışının yarın (18.01.2018 Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetlenerek, Cuma akşamına kadar yer yer yoğun kar (20-50 cm) şeklinde etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bingöl Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

(18.01.2018 Perşembe) Bingöl çevrelerinde beklenen yağışlar, cuma öğle saatlerine kadar kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde yoğun kar (21 cm ve üzeri) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Erzincan Çevrelerindeki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

(18.01.2018 Perşembe) Erzincan çevrelerinde beklenen yağışlar, özellikle akşam saatlerinden sonra kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar (15-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Elazığ Çevrelerindeki Kuvvetli Yağmur ve Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Elazığ çevrelerinde beklenen yağışlar, (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuvvetli yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak (21-75 Kg/m2), yükseklerinde ve gece saatlerinden sonra il genelinde tipi şeklinde yoğun kar yağışı (21-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Şanlıurfa Çevrelerindeki Kuvvetli Sağanak ve Yağmur Şeklindeki Yağışlara Dikkat!

Haberin Devamı

(18.01.2018 Perşembe) Şanlıurfa çevrelerinde beklenen sağanak yağışların Cuma öğle saatlerine kadar yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Malatya Çevrelerindeki Şiddetli Sağanak ve Kuzeyinde Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Malatya çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden Cuma öğle saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ve yükseklerinde ise tipi şeklinde yoğun kar yağışı (20-50 cm) olarak tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Gaziantep Çevrelerindeki Çok Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yarın (18.01.2018 Perşembe) Gaziantep çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Cuma sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (50-80 Kg/m2), olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.