Samsun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

19.05.2018 - 14:03 | Son Güncellenme:

.

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı

SAMSUN (AA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Samsun ve ilçelerinde kutlandı.

Haberin Devamı

Kavak'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç'un Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kavak Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Program, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından son buldu.

Kutlamalara Kaymakam Vekili Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet İçli, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Emniyet Müdür Vekili Berkan Çolak, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

- Havza

Mehmetçik Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Haberin Devamı

Uzun ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarının yapılmasının ardından şiirler okundu, halk oyunları ve tekvando gösterisi sunuldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği kutlamalara Kaymakam Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz, Cumhuriyet Savcısı Tolga Kiremitçi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- Vezirköprü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan kutlama töreni, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda gençlik adına öğrencilerden Sevginur Öncel konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim mealini okuma ve anlama ile diğer yarışmalarda dereceye girenlere ödül ve kupaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören sporcuların gösteri sunduğu programa Kaymakam Yunus Emre Altıner, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgay Karabulut, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Serhat Koray Yağcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Uzun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar ile sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

- Bafra

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Saygı duruşun ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bafra Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Murat Baş, günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından halk oyunları ekibi ile Bafra Gençlik Merkezi tekvando sporcularınca gösteri gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Çamur, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

- Çarşamba

Belediye Meydanı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk konması ile başlayan kutlama töreni, Çarşamba Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen gösterilerle devam etti.

Haberin Devamı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, burada günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı.

Halk oyunları ve spor gösterilerinin ardından sona eren törene Kaymakam Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli ile kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.