Sivas 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

19.05.2017 - 15:05 | Son Güncellenme:

.

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı

SİVAS (AA) - Şarkışla ve Gemerek ilçelerinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Haberin Devamı

Şarkışla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Şehitler Parkın'daki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan program, 60.Yıl Spor Salonu'nda devam etti.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu programda, düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrenciler ödülleri verildi.

Programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Çağlayan Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Faruk Ayçiçek, ilçedeki kamu kurumlarının müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

- Gemerek

Gemerek'de Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından program Atatürk Çok Programlı Lisesi bahçesinde devam etti.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu programda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Programda, ilçedeki muhtarların oluşturduğu halk oyunları ekibi gösteri yaptı, muhtarların halk oyunları gösterisi beğeni topladı.

Törene, Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Ulucanlı, Belediye Başkanı Mustafa Demir, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

- Gürün

Gürün Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hanifi Polat, "Gençler, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda ilerlemeli, çok çalışarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmalısınız." dedi.

Gösterilerin sunulduğu ve yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği programa Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

- Hafik

Hafik ilçesinde de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları semt sahasında yapıldı.

Öğrencilerin şiir okuyup, çeşitli gösteriler yaptığı kutlamalarda, çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan tekvando kursunun eğitmen ve öğrencilerinin tekvando gösterisi ilgiyle izlendi.

Üç öğrencinin hazırladığı komedi dans üçlüsü gösterisi de izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Haberin Devamı

Programa, Hafik Kaymakamı İdris Arslan, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Emniyet Amiri Eşref Güldemir, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yazarlar