2 Ocak Yengeç Dolunay'ında Burçları Neler Bekliyor?

Haberin Devamı

Yeni yıl herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Eskiye veda, yeniye Merhaba dediğiniz bir yıl olsun:)

Yeni yıl için iki tane hediyem var: Birincisi "Eskiyi Bırakma Ritüeli"

2 Ocak Yengeç Dolunay'ı bırakma ve tutunduğu herşeyde sadeleşmeyi anlatıyorken;

"Bırakmak istediğiniz her ne varsa beyaz bir kağıda yazıp bir mum yakıp onları geride bırakmaya niyet edebilirsiniz."

İkincisi ise bu güçlü Dolunay’ın Burçlara Etkileri

Koç ve yükselen koç: İç dünyanıza daha fazla zaman ayırmak konusunda çok istek duyabilir ve zamanın çoğunu evde geçirmek isteyebilirsiniz. Ebeveynler ile ilgili sağlık konusunda kontrol gerekebilir. İç huzura istek duyarken iş hayatınızdaki hareketlilik ikilem yaratabilir. Size zarar veren, yoran iş dünyasında olan yönetici ve iş arkadaşlarınız ile ilgili radikal kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Boğa ve yükselen boğa: İletişim trafiğinin arttığı bir ay. Yol haritasını çizmek, yeni radikal kararlar almak ve büyüme öncesi son molanın olduğu bir dolunay. İletişim ile ilgili yanlış anlaşılma ve yanılgılara karşı tedbirli olmakta fayda var. Yaptığınız işin görünür olması hedeflerinize odaklandığız ve hareket ettiğiniz sürece sizi destekleyecektir.

İkizler ve yükselen ikizler: Maddi kaynaklar ile ilgili güven ihtiyacı artıp riskli hamleler yapmaya karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır önemli. Ortak yapılan işler ve yeni ortaklıklar ile ilgili bitişler başlangıçlar olabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç: Uzun zamandır düşündüğünüz ve harekete geçmekte zorlandığınız tüm konular için adım atabilirsiniz. En yoğunlaştığınız takılı kaldığınız ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusu gündeminiz olabilir. Geride bırakılması gerekenler var. Duygusal olarak ilk onbeş gün yıpratıcı olabilir.

Aslan ve yükselen aslan: Rüyalarınızın arttığı bir hafta. Dikkat etmekte fayda var. İç huzuru arzularken yoğun tempo sağlığınızı etkileyebilir. Çalışma yoğunluğunuzun arttığı elemeniz gereken iş ve çalışma arkadaşlarınız olabilir.

Başak ve yükselen Başak: Bir anda arkadaşlarınızla olmak sosyal faaliyetlerde bulunma isteği sürpriz birliktelikler getirebilir. Aynı zamanda bazı dost bildiğiniz arkadaşlarınızın gerçek yüzünü görebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için şans olanlar içinse sorumluluklar artabilir.

Terazi ve yükselen Terazi : Kariyer hayatında terfi veya karar vermenizi gerektiren yeni iş fırsatları olabilir. 2018 her ne olursa olsun artık size “ben” diyebilmeyi öğretiyor olacak. Ev ve aile ile ilgili sorumluluklar artarken iş dünyası ve aile arasında gerginlikler olabilir.

Akrep ve yükselen Akrep: İletişim ve seyahatler için hareketli bir süreç. Yurt dışı ve yaptığınız işin kadınlar tarafından destek görmesi size şans getirebilir. Maddi kaynaklarınızdaki gelir artışı gider dengesini bozabilir dikkat etmekte fayda var.

Yay ve yükselen Yay : Son iki yıldır çok yorulan yaylar için son viraj. Uzun zamandır maddi konulardaki tıkanıklıklara çözüm yolu açılabilir. Korkular ve bilinçaltındaki olumsuz kalıpların etkilediği bir dolunay. Bu dönemde hazır bu konular açığa çıkmışken çalışmalar yapılabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak : Süresi dolmuş birlikteliklerin veya ortaklıkların gözden geçirilmesi gerekebilir. Bireysel olarak kendi hedeflerinize odaklanmak ve bunun sorumluluğunu taşımak size daha iyi gelecektir. Hedeflerinize yolculuk radikal kararlardan geçer.

Kova ve yükselen Kova : Bu dolunayda sağlığınıza dikkat! Yediğiniz yiyeceklerin son kullanma tarihi ve geçerliliği önemli olabilir. Mide sağlığı için kontrol gerekebilir. Bağımlı olduğunuz alışkanlıklardan kurtulmak için güzel bir fırsat.

Balık ve yükselen Balık: Aşk ve sevgi ihtiyacınızın çok arttığı bu dönemde sosyal olma ihtiyacınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Seçici olmakta ve ne istediğinizi iyi bilmekte yarar var.

Sevgilerimle

AstroTerapist Hülyanida Şahin