Ekonomi 20 karatlık tektaş 1 milyon lira

20 karatlık tektaş 1 milyon lira

23.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

20 karatlık tektaş 1 milyon lira

Mücevher ve saat endüstrisini buluşturan İstanbul Jewelry Show başladı.

Haberin Devamı

Fuarın en pahalı tektaşı Zen firmasının özel olarak ürettiği prenses kesim 20 karatlık tektaş yüzük, 1 milyon lira fiyatıyla görücüye çıktı. Ayrıca Atasay’ın hem taç, hem de gerdanlık olarak kullanılabilen 100 bin lira değerindeki özel pırlanta tasarımı da ziyaretçilerin karşısına çıktı.

25 Mart’a kadar açık kalacak olan fuarda; altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine - ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ile aydınlatma ürün gruplarını temsil eden 1250 yerli ve yabancı firma stant açtı. Katılımcılar fuara özel ürün ve koleksiyonlarını, 110’u aşkın ülkeden gelecek 28 bine yakın sektör profesyonelinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Program kapsamında Avrupa, Ortadoğu, Amerika, Kuzey Afrika ve Uzakdoğu ülkelerinden 1500 kişilik alım heyeti fuarda ağırlanıyor.

Fuarın açılışını Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) Başkanı Ayhan Güner, UBM Rotaforte Kurucu Ortağı Şermin Cengiz ve Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) Başkan Yardımcısı Mustafa Atayık kurdele keserek yaptı.