Ege 200 milyon lira yatırım

200 milyon lira yatırım

19.09.2018 - 23:34 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes’te inşaatları devam eden kamu ve belediye yatırımlarını inceledi

200 milyon lira yatırım

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ile birlikte ilçe turuna çıktı. Kaya, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Menderes Gençlik Merkezi ve 75 Yataklı Menderes Devlet Hastanesi inşaatlarında incelemede bulundu. İlçenin tüm hayallerini gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Kaya, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Gönül belediyeciliği

“Menderes’e son 4.5 yılda büyük yatırımlar yaptık. Sadece son dönemde yapılan ve şu anda inşaatı devam eden kamu-belediye yatırımlarının toplam tutarı 200 milyon lira. Hizmet siyaseti, eser siyaseti yapıyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla çalışan belediyelerimiz insana değer veriyor. Bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.”

Daha sonra Menderes Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Gümüldür Limanı ve yine belediye tarafından yaptırılan Gümüldür Çok Amaçlı Salon ve Halı Saha inşaatına giden Kaya, burada da yetkililerden bilgi aldı.

Daha kolay ulaşım

Seferihisar-Gümüldür-Özdere-Kuşadası bölünmüş yol inşaatının Gümüldür-Özdere bölümünü inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Proje tamamlandığında Güzelbahçe kavşağından yola giren bir vatandaşın Kuşadası’na kesintisiz seyahat edecek. İzmir’in tatil beldelerine olan ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak” dedi.