2017 Kurban Bayramı

2017 Kurban Bayramı

Son dakika 2017 kurban bayramı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2017 kurban bayramı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2017 kurban bayramı haber sayfamızda...

2017 Kurban Bayramı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 358 2017 kurban bayramı haberi bulunmuştur.
Göz göre göre ölüme
Göz göre göre ölüme Bayram tatilinde 106 kazada 137 kişi hayatını kaybetti. Bu kazaların yüzde 52’si aşırı hızdan kaynaklandı. Yaşamını yitiren sürücülerden yüzde 80’inin emniyet kemeri takmadığı belirlendi
28.08.2018 Gündem
10 yaşındaki oğlunu cani baba: Nasıl oldu, nasıl bitti anlamadım
10 yaşındaki oğlunu cani baba: Nasıl oldu, nasıl bitti anlamadım Fatih’te 10 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldüren katil zanlısı baba, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada gözyaşları içinde, “Çocuğumun her istediğini yapan bir babaydım. Nasıl oldu, nasıl bitti anlamadım. Polisler söyledi inanamadım” dedi.
9.02.2018 Gündem
10 yaşındaki oğlunu cani baba: Nasıl oldu, nasıl bitti anlamadım
10 yaşındaki oğlunu cani baba: Nasıl oldu, nasıl bitti anlamadım Fatih’te 10 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldüren katil zanlısı baba, hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada gözyaşları içinde, “Çocuğumun her istediğini yapan bir babaydım. Nasıl oldu, nasıl bitti anlamadım. Polisler söyledi inanamadım” dedi.
9.02.2018 Gündem
Kurban keserken nelere dikkat edilmelidir? Diyanet açıkladı...
Kurban keserken nelere dikkat edilmelidir? Diyanet açıkladı... Kurban keserken nelere dikkat edilmelidir? sorusu büyük önem taşıyor. Müslüman aleminin kurban kesiminde pek çok noktaya önem vermesi gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı kurban kesiminde dikkat edilmesi gereken hususları aktardı.
2.09.2017 Gündem
Kurban Bayramı hangi günler arasında? (Kurbanlık fiyatları)
Kurban Bayramı hangi günler arasında? (Kurbanlık fiyatları) Kurban Bayramı için artık sayılı günler kaldı. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Kurban Bayramı bu sene 1-4 Eylül tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban ibadetini yerine getirecek olan Müslümanlar, niyet ve amelleri ile Allah'ın rızasını kazanmaya çalışacaklar. Peki Kurbanlık fiyatlarında son durum ne?
30.08.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili ne zaman bitecek? Bayram tatili kimleri kapsıyor?
Kurban Bayramı tatili ne zaman bitecek? Bayram tatili kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar Bayram tatili'nin hangi tarihler arasında olduğunu merak ediyor?Bakanlar Kurulu toplantısının ardından alınan karar doğrultusunda Bayram tatili 10 güne uzatıldı. Kurban Bayramı tatili'nden 10 gün olarak sadece kamu kurum ve çalışanları faydalanabilecek.
24.08.2017 Gündem
Kurban Bayramı'nda bankalar açık olacak mı?
Kurban Bayramı'nda bankalar açık olacak mı? Kurban Bayramı tatilinin uzatılması insanların aklında çeşitli soruların oluşmasına da sebebiyet verdi. İnsanlar günlük rutin işlerine devam edebilmek adına özellikle bankaların açık ya da kapalı oluşunu öğrenmek istedi. İşte o detaylar..
21.08.2017 Gündem
Kurbanlık fiyatları ne kadar? (2017 yılı kurbanlık fiyatları)
Kurbanlık fiyatları ne kadar? (2017 yılı kurbanlık fiyatları) Kurban Bayramı'na az bir zaman kala kurbanlık fiyatlarının ne kadar olduğu da merak ediliyor. Müslüman alemi için büyük önem taşıyan kurbanlık fiyatları 2017 yılında ne kadar olacak? Türkiye Diyanet Vakfı kurbanlık fiyatlarına dair merak edilenleri duyurdu.
19.08.2017 Gündem
Bayramda bankalar açık mı?
Bayramda bankalar açık mı? Bayram tatilinin on güne çıkarılmasıyla birlikte bankaların çalışıp çalışmayacağı da merak konusu oldu. Peki on günlük bayram tatilinde bankalar açık olacak mı?
18.08.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak belli oldu mu?
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak belli oldu mu? Kurban Bayramı yaklaşırken tatilin kaç gün olacağı da merak konusu. Bakanlar Kurulu'ndan henüz bayram tatilinin kaç gün olacağı ile ilgili karar çıkmadı. Karar çıkarsa 2017 Kurban Bayramı tatili 10 gün olacak.
15.08.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün? - Tatil 10 gün mü olacak?
Kurban Bayramı tatili kaç gün? - Tatil 10 gün mü olacak? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Milyonlarca insan Kurban Bayramı'nı heyecanla beklerken tatilin kaç gün olacağı da merak konusu. Kurban Bayramı tatili için Bakanlar Kurulu'ndan gelecek karar Salı günü belli olacak.
13.08.2017 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman? Bayram tatili kaç gün?
Kurban Bayramı ne zaman? Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı tatili için geri sayım başladı. 1 Eylül itibari ile başlayacak olan Kurban Bayramında tatil kaç gün olacak merak konusu. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birleşmesi beklenen Kurban Bayramı tatilinin 6 gün olması bekleniyor.
9.08.2017 Gündem
2017 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? (Kurban Bayramı ne zaman?)
2017 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? (Kurban Bayramı ne zaman?) Kurban Bayramı için artık kısa bir süre kaldı. Kurban Bayramı için tatil planı yapan vatandaşlar bayramın ne zaman başladığını merak ediyor. Kurban Bayramı tatilinin kaç olacağı ise henüz netleşmedi.
2.08.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? (Kurban Bayramı)
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? (Kurban Bayramı) 2017 Kurban Bayramı tatili bu sene 1-4 Eylül tarihleri arasında kutlanacak. Milyonlarca vatandaş şimdiden Kurban Bayramı tatili için plan yapmaya başladı. Peki 2017 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
29.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatiline kaç gün kaldı? 2017 Kurban Bayramı
Kurban Bayramı tatiline kaç gün kaldı? 2017 Kurban Bayramı Kurban Bayramı için artık kısa bir zaman dilimi kaldı! 1-4 Eylül tarihleri arasında eda edilecek olan Kurban Bayramı için vatandaşlar şimdiden tatil planlarını hazırladı. Peki 2017 Kurban Bayram tatili kaç gün olacak?
27.07.2017 Gündem
Kurbanlık fiyatları 2017 yılında ne kadar olacak?
Kurbanlık fiyatları 2017 yılında ne kadar olacak? Kurban Bayramı yaklaşırken kurbanlık fiyatlarının ne kadar olduğu da merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. 2017 Kurban Bayramı 1 Eylül'de başlayacak ve 4 Eylül'de sona erecek. Düve kesiminin Kurban Bayramına kısa bir süre kala yasaklanmasının kurbanlık fiyatlarını arttıracağı konusu vatandaşları tedirgin etmişti. Peki son durum nedir?
22.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün sürecek? Bayram ne zaman?
Kurban Bayramı tatili kaç gün sürecek? Bayram ne zaman? Kurban Bayramı içi geri sayım başladı. Bayramda tatil planı yapmak isteyen vatandaşlar Kurban Bayramı tatilinin kaç gün süreceğini merak ediyor. Kurban Bayramı'nın birinci günü 1 Eylül'de...
19.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? (Bayram ne zaman?)
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? (Bayram ne zaman?) Kurban Bayramı ne zaman? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını merak ediyor. Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban Bayramı için de plan yapmak isteyenler bayram tatili kaç olacak sorusuna yanıt arıyor.
17.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı tatili ne zamana denk geliyor? (Bayram tatili kaç gün?)
Kurban Bayramı tatili ne zamana denk geliyor? (Bayram tatili kaç gün?) Kurban Bayramı ne zaman? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Dini bayramlarımız arasında yer alan Kurban Bayramı için artık çok az zaman kaldı. Kurban Bayramı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birleşme ihtimali bayram tatilinin kaç gün olacağını sorusunu da akıllara getirdi.
14.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı 2017 ne zaman?
Kurban Bayramı 2017 ne zaman? Kurban Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramının ardından vatandaşlar Kurban Bayramının hangi tarihte kutlanacağını merak etmeye başladı. 2017 Kurban Bayramı bu sene 1-4 Eylül tarihlerinde kutlanacak. Peki Bayram tatili kaç gün olacak?
6.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? (Bayram tatili kaç gün olacak?)
Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? (Bayram tatili kaç gün olacak?) Kurban Bayramı 2017 ne zaman? Ramazan Bayramı'nın son ermesi ile Kurban Bayramı için de geri sayım başladı. Bayram için tatil planı yapan vatandaşlar, Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak merak ediyor.
5.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman? Bu bayramda tatil kaç gün olacak?
Kurban Bayramı ne zaman? Bu bayramda tatil kaç gün olacak? Kurban Bayramı heyecanı şimdiden başladı. Tatile hazırlanan binlerce insan şimdiden Kurban Bayramı ne zaman? ve Bayram tatili kaç gün olacak? sorusuna cevap aramaya başladı. İşte 2017 Kurban Bayramı ile ilgili tüm bilgiler...
3.07.2017 Gündem
Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Bayram tatili kaç gün sürecek?
Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Bayram tatili kaç gün sürecek? Kurban Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı'nın ardından en çok merak edilen konulardan birisi oldu. Bayram için tatili planı yapmak isteyenler Kurban Bayramı tatilinin kaç gün süreceğini merak ediyor.
30.06.2017 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman? 2017 Kurban Bayramı tatili kaç gün?
Kurban Bayramı ne zaman? 2017 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Kurban Bayramı ne zaman başlayacak? Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban Bayramı tatilinin ne zaman olacağı da merak konusu. 2017 Kurban Bayramı 31 Ağustos arefe günü başlıyor.
29.06.2017 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? - Tatil kaç gün olacak?
Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? - Tatil kaç gün olacak? Kurban Bayramı 2017 ne zaman? Ramazan Bayramı'nın sona ermesi ile birlikte vatandaşlar Kurban Bayramı'nın ne zaman başlayacağını merak ediyor. Kurban Bayramı'nda tatil planı yapmak isteyenler için geri sayım başladı. İşte bayramda kaç gün tatil olacak sorusunun yanıtı...
28.06.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2017 Kurban Bayramı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.