2017 Sonbahar Sokak Modası

Yeniden en baştan yeni bir sezon ve asla eskiyip, yitip gitmeyen trendlerle karşı karşıyayız. Geçmişten beslenen moda, yine yeniden geçmişin izlerini üzerimizde buluşturmaya ve yeni trendleri baştan ısıtıp yenileyerek önümüze sermeye hazırlanıyor. Vintage kabanların tozları bile değerlenirken, tüvit kumaş adeta ani bir şekilde hortluyor. Eskiyi anımsatan her ne varsa değerini arttırarak sokak modasına dönüyor. Sonbahar henüz havayı soğutmadan içimizi ısıtacak ayrıntılar ile sokak modasını talan etmeye hazır mısınız? Gri havanın kasvetine, ıslak cadde ve sokaklara, peki yağmurun ardından gelen o müthiş toprak kokusunu hiç mi özlemediniz?

Haberin Devamı

2017 Sonbahar Sokak Modası

Desen Desen

Az biraz puantiye, birazcık ekose, birazcık da pötikare tüm ceketlere hareket katmaya geliyor. Bu sonbahar enerjisini renklerden çok desen meselinden kazanıyor. Özellikle kırçıllı desenlerin her yanı saracağı, puantiye ile nokta koyacağı, ekose ile kafa dağıtıp, pötikare ile detaylanacak bir dönem bizleri bekliyor.

2017 Sonbahar Sokak Modası

Eskimeyen Kot Ceket

Sıcak ve soğuğu aynı anda aynı bedende hissettiren, güneşi kavurucu, gölgesi üşüten, gecesi serin, gündüzü ayrı sıcak olan kafa karıştırıcı sonbahar yine en iyisi kot ceketlerle geçiştiriliyor. Kota kot katmanın artık adeta bir adet olduğu, en şık kombinler üzerinde bile sırıtmayan tek ceket kot ceket yine dolapların baş köşesine kurulmayı bekliyor.

2017 Sonbahar Sokak Modası

Sar Başa En Başa

Hafif bir rüzgar çıksa, hava biraz bulutlarla kaplansa, yağmur bulutları bir uğrayıp bir kaçsa omuzlara hemen trençkotlar konuveriyor. Bu adette yine bu sezonda aynı şekilde yerini buluyor. Her kombine ayrı bir hava katan trençkotlar yeniden piyasaya çıkıyor. Tabii bu sefer renk cümbüşünü de peşinden sürükleyerek..

2017 Sonbahar Sokak Modası

Bir İki Beden Büyük Gibi

Oversize kaban meselesi geçtiğimiz sezonun popülerleri arasındaydı. 2018 modası için ise yeni bir kış başlangıcı gibi sayılıyor. Uzun, geniş kalıplı ve hatta emanetmiş gibi duran modellerini bulup ilk soğuk günde hemen üzerimize geçirmeli. Kısa boyu uzun gösteren, uzun boyuluların heybetini arttıran bu minik sihirli değneği ilk sıcak güne kadar çıkarmasak en iyi!

Haberin Devamı

2017 Sonbahar Sokak Modası

Daima Süet

Yumuşak etki süet kumaş yine tüm kış mevsiminin sert yüzeyini kırmaya yetiyor. Süet yine bilinen yerden geliyor baş köşeye kuruluyor. Camel, tarçın ve taba rengi vurgulayan kombinler süet ceketlerle taçlanıyor.

2017 Sonbahar Sokak Modası

Blazer Aşkı Başkadır

Bir kot pantolonla beyaz tişörtü bile devleştiren hizmet blazer ceket modellerinin üzerine kalıyor. Şaşırtmadan, çaba sarf etmeden, istenilen dozda cool, oldukça ucu açık ve baya serbest havası ile her kombine sızmak için tetikte bekliyor. Geniş kesimleri, oversize kalıpları ile maskülen stilleri ön plana çıkaran blazer ceketler, sokak modasında küllerinden doğuyor.

Şaşırtmadan, çaba sarf etmeden, istenilen dozda cool, oldukça ucu açık ve baya serbest havası ile her kombine sızmak için tetikte bekliyor. Geniş kesimleri, oversize kalıpları ile maskülen stilleri ön plana çıkaran blazer ceketler, sokak modasında küllerinden doğuyor.

Sokak modası trendleri, kombin önerilerim için blog adresim modaviki 'ye uğramayı ve instagram adresim: @modaviki 'yi takip etmeyi unutmayın.

Haberin Devamı