Aşk 2018’de sevgilinize daha sık söylemeniz gereken 10 şey

2018’de sevgilinize daha sık söylemeniz gereken 10 şey

04.01.2018 - 10:54 | Son Güncellenme:

Yeni yıl, yeni sürprizlerle bizi bekliyor. Kişisel bir dönüşüm içerisindeyiz hepimiz. Peki ama sevgilimizle olan ilişkimiz nasıl bir dönüşüm içerisinde? İlişkinizde olumlu değişikliklerin olması için sevgilinize söyleyeceğiniz şeyler ne olabilir?

2018’de sevgilinize daha sık söylemeniz gereken 10 şey

Yeni yılda ilişki durumunuzun güzel bir değişim içerisine evrilmesi için ne yapabilirsiniz?

İşte 2018’de sevgilinize daha sık söylemek isteyeceğiniz 10 şey:

Haberin Devamı


1. "Üzgünüm"
Sağlıklı bir ilişki içerisinde tartışma olmaz diye bir kural yok; ancak sonunda birbirinizi kırmadığınızdan emin olmak koşuluyla! Eğer tartışmanın dozu biraz kaçıp her iki taraf da incinmeye başladıysa; bu noktada ipleri elinize alıp aslında amacınızın onu kırmamak olduğunu ifade etmekten kendinizi alıkoymayın!

2. "Bugün senin için yapabileceğim bir şey var mı?"
Gündelik hayatta, olayların akışı içerisinde bazen kendimizi bile unutmuşken, diğer insanları, hatta en yakınlarımızı bile düşünme fırsatı bulamayabiliriz. Ancak, zamanınız olmadığı için ilgisiz görünmeye bir son vermek şart. Eşinize onun için neler yapabileceğinizi gün içerisinde sorun. Böylece boş bir zamanınızda, ona vakit ayırmanız için neler yapabileceğinizi öğrenmiş olursunuz.

3. "İyi misin?"
Çalışma saatlerinde başımızdan neler geçmez ki, eşiniz size soğuk davranıyorsa, asıl sebebi iş yerinde yaşamış olduğu bir gerginliktir belki de. Bu nedenle, her şeyi ilişkiniz kapsamında düşünmeyip onun gün içerisinde yaşadıklarını öğrenebilmek için, ona nasıl olduğu sormayı ihmal etmeyin.

4. ”Öyle olduğun için teşekkür ederim”
Eşiniz bazı konularda işleri yoluna koyduğu için şanslı hissediyorsunuz. Fakat o bunun farkında mı? Yaptığı birçok şey sırf günlük rutin içerisine girdiği için değerini kaybetmiş değil! Bu yüzden, ona, çocukları okuldan aldığı, yemek yaptığı vb. şeyler için şükranlık duyduğunuzu söylemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

5. "Akşam yemeğindeyken telefonumu evde bırakacağım"
Birlikte kaliteli zaman geçirmek istediğinizi gösteren harika bir davranış bu. Bazen yoğun tempolar içerisine giriyorsanız, sevgilinizle geçirdiğiniz kısıtlı zamanların daha kaliteli geçmesi şart.

6. "Ben öderim”
Sevgilinizin gittiğiniz her yerde, size para ödetmeyen tutumunu biraz esnetmeniz onun için bir jest olacaktır. Yeni bir kıyafet almak yerine, paranızı buna ayırmak fena fikir değil.

7. "Arkadaşlarını da çağırıyor muyuz?"
Sevgilinizi, arkadaşlarını çağırması için teşvik edin. Bu, sevgilinize, onun değer verdiği insanlara kendi hayatınızda yer açmak için çaba gösterdiğinizi hissettirecektir.

Haberin Devamı

8. "Senin hakkında bilmediğim bir şey söyle"
Bunu yaparak, sevgilinizi tanımayı bırakmaz ve aranızdaki duygusal bağı korumuş olursunuz. Yıllar boyu birlikteliğe sahip insanlar bile birbirleri hakkında keşfedilecek yeni şeyler bulabilir.

9. "İşinde harika olduğunu biliyorum"
Her ne kadar, yaptığı iş konusunda yeteri çok fazla bilgi birikimiz olmasa da, sevgilinizin iş yerindeki çabalarını takdir ettiğinizi söylemek onun için anlam ifade edecektir. Çünkü bize en çok güç veren yakınlarımızın yanımızda olduğunu bilmektir.

10. "Bir süre yalnız kalmak ister misin?"
Her bireyin kendisine özel ihtiyaçları ve alışkanlıkları vardır. Bu sebeple, birliktelik süresince, her iki tarafın da kendisi için ayriyeten özel zaman ayırması, aslında oldukça sağlıklı.


Seda Kabil / PembeNar Özel

Yazarlar