Otomobil 2018 Fiat 500X Adventure Edition tanıtıldı

2018 Fiat 500X Adventure Edition tanıtıldı

14.06.2018 - 11:16 | Son Güncellenme:

İtalyan otomobil üreticisi Fiat, yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Özellikle Türkiye'de en çok tercih edilen markanın 2018 model Fiat 500X modeline kazandırdığı yeni görünüm ise diğer seriler içerisinde fark edilmesini sağlıyor. 2018 Fiat 500X'e getirilen Adventurer Edition adı verilen yeni paket, otomobile estetik dokunuşlar sağlıyor.

2018 Fiat 500X Adventure Edition tanıtıldı

İtalyan üretici Fiat, listesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Özellikle Türkiye'de en çok tercih edilen markanın, 2018 model Fiat 500X modeline kazandırdığı yeni görünüm ise diğer seriler içerisinde fark edilmesini sağlıyor. 2018 Fiat 500X'e getirilen Adventurer Edition adı verilen yeni paket sayesinde yenilenen tasarımı, otomobile estetik dokunuşlar katıyor.

Haberin Devamı

Peki Adventurer Edition paketinin içerisind neler yer alıyor?

Adventurere Edition paketi, Pop, Trekking ve Lounge adı verilen 3 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulacak. Aynı zamanda 4 farklı gövde rengine de sahip olacak. Bu gövde renkleri ise Bianco, Gelato, Nero Cinema, Grigio Graphite ve Grigio Argentiona olarak sıralanıyor. Bunun dışında kabinin içerisinde ise kahverengi ve siyah renk seçenekleri mevcut.

Siyah tavan rayı ekleyen pakete ek olarak; turuncu dikiz aynalara, 18 inç alüminyum jantlara, arka ve ön çamurluklara, turuncu gövde grafiklerine sahip olacak. Daha pratik ve konforlu bir hal kazandırılmak istenen araç, özel paspaslar ve raylı bagaj sistemleri ile kullanıcılarına özel olarak üretildi.

Haberin Devamı

Paket herhangi bir performans güncellemesi içermiyor. Fakat kalabalığın içerisinde fark edilmenizi sağlayacak araç için fazla ödemeniz de gerekmiyor. Adventurer Edition tüm 500X modelleri için sadece 945 dolar fiyatında olacak.