2019 Fıba Dünya Kupası

2019 Fıba Dünya Kupası

Son dakika 2019 FIBA Dünya Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2019 FIBA Dünya Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2019 FIBA Dünya Kupası haber sayfamızda...

2019 Fıba Dünya Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 402 2019 fıba dünya kupası haberi bulunmuştur.
Olimpiyat Oyunları'nda 4 Fenerbahçeli oyuncu
Olimpiyat Oyunları'nda 4 Fenerbahçeli oyuncu Fenerbahçe Beko, Olimpiyat Oyunları’nda dört sporcuyla temsil edilecek.
Son Dakika | Ufuk Sarıca ile yollar resmen ayrıldı
Son Dakika | Ufuk Sarıca ile yollar resmen ayrıldı A Milli Basketbol Takımında Başantrenör Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.
20.11.2020 Milli Takım
Arjantinli basketbolcu Scola, AX Armani Exchange Milan'dan ayrıldı
Arjantinli basketbolcu Scola, AX Armani Exchange Milan'dan ayrıldı İtalya'nın AX Armani Exchange Milan ekibi, Arjantinli basketbolcu Luis Scola ile yollarını ayırdı.
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yüzü gülmüyor
A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yüzü gülmüyor 2021 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2021) Elemeleri D Grubu'nda Hollanda ve İsveç karşısında beklenmedik yenilgiler yaşayan A Milli Erkek Basketbol Takımı, son dönemde aldığı sonuçlarla eski günlerini aratıyor.
1.07.2020 Milli Takım
İsveç-Türkiye maçı öncesi tüm zamanların rekor bilet satışı
İsveç-Türkiye maçı öncesi tüm zamanların rekor bilet satışı - İsveç Basketbol Federasyonu Sözcüsü Johannes Wohlert, bu akşam İsveç ile Türkiye Basketbol Milli Takımları arasında yapılacak karşılaşma öncesi 11 bin biletin satıldığını ve bunun tüm zamanların rekoru olduğunu belirtti.
1.07.2020 Milli Takım
Dünya'da 2019 böyle geçti: Futbola kadın eli değdi
Dünya'da 2019 böyle geçti: Futbola kadın eli değdi FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda izleyici rekoru kırıldı. Şampiyonluğa ulaşan ABD Milli Takımı, ‘eşit ücret’ taleplerinin de sözcüsü haline geldi. İlk kez bir UEFA finalini kadın hakem yönetirken, kadın futboluna ayrılan paralar artırıldı.
1.07.2020 Diğer
Anadolu Efes - Maccabi Tel Aviv: 99-79
Anadolu Efes - Maccabi Tel Aviv: 99-79 THY Avrupa Ligi'nin 16. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Maccabi Tel Aviv ile karşılaştı. Lider Efes, Maccabi Tel Aviv karşısında farka koştu ve sahadan 99-79 galip ayrıldı.
Cedi Osman: Fenerbahçe'de oynama hayalim var
Cedi Osman: Fenerbahçe'de oynama hayalim var Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman, "Fenerbahçe'de oynama hayalim var. Hem taraftarı, hem de büyük bir kulüp olmasından dolayı" dedi.
1.07.2020 NBA
A Milli Basketbol Takımı'nın ABD maçı zirvede
A Milli Basketbol Takımı'nın ABD maçı zirvede Çin'in ev sahipliğinde 31 Ağustos-15 Eylül'de gerçekleştirilen 2019 FIBA Dünya Kupası'nda salona en çok seyirciyi Türkiye'nin ABD ile oynadığı maç çekti.
1.07.2020 Milli Takım
Scola, AX Armani Exchange Milan'da
Scola, AX Armani Exchange Milan'da İtalya'nın AX Armani Exchange Milan, Arjantinli pota altı oyuncusu Luis Scola'yı kadrosuna kattı. 
1.07.2020 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'ndan Larkin açıklaması!
Hidayet Türkoğlu'ndan Larkin açıklaması! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Çin'de düzenlenen 2019 FIBA Dünya Kupası sonrasında 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na eleme hakkı kazandığı için mutlu olduklarını söyledi.
1.07.2020 Milli Takım
Melih: ABD'yi yenseydik çeyrek final oynayabilirdik
Melih: ABD'yi yenseydik çeyrek final oynayabilirdik Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın milli oyuncusu Melih Mahmutoğlu, "ABD mağlubiyeti, Çekya maçını da etkiledi. ABD'yi yenseydik Çekya maçını da kazanırdık ve 2019 FIBA Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayabilirdik." dedi.
"THY Avrupa Ligi'nde kupayı almak istiyoruz"
"THY Avrupa Ligi'nde kupayı almak istiyoruz" Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'in milli basketbolcusu Sertaç Şanlı, THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olmak istediklerini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Datome: Türkiye benim ikinci evim
Datome: Türkiye benim ikinci evim Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın İtalyan oyuncusu Luigi Datome, 4 yıldır Türkiye'de yaşadığını hatırlatarak, "Türkiye ve İstanbul ile bağ kurdum. Burada yaşamaktan dolayı mutluyum. Burası benim ikinci evim." dedi.
1.07.2020 Basketbol
"İnşallah iyi bir sezon açılışı yapacağız"
"İnşallah iyi bir sezon açılışı yapacağız" Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes'in milli oyuncusu Buğrahan Tuncer, sezonu kupayla açmak istediklerini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Ahmet Düverioğlu: Türk Milli Takımı'nın formasını giymeyi çok istiyorum
Ahmet Düverioğlu: Türk Milli Takımı'nın formasını giymeyi çok istiyorum Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ahmet Düverioğlu, daha önce Ürdün Milli Takımı'nda oynadığı için Türk Milli Takımı'nın formasını giyemediğini belirterek, "Türk Milli Takımı'nın formasını giymeyi çok istiyorum. Bunu tüm kalbimle söylüyorum." dedi.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka 6'ncı yabancı arayışında
Pınar Karşıyaka 6'ncı yabancı arayışında Basketbol Süper Ligi temsilcisi Pınar Karşıyaka, 6'ncı yabancı arayışında. Crocker'ın en az 3-4 hafta daha takımdan ayrı kalması beklenirken, lig ve FIBA Europe Cup'ın başında eksik kalmak istemeyen Karşıyaka, 6'ncı yabancıyı şimdiden kadroya katacak.
Pınar Karşıyaka, M'Baye'ye kavuştu
Pınar Karşıyaka, M'Baye'ye kavuştu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın Fransa Milli Takımı kadrosunda yer alan yeni oyuncusu Amath M'Baye'nin İzmir'e geldiği belirtildi.
Nando de Colo İstanbul'a geldi
Nando de Colo İstanbul'a geldi Fenerbahçe Beko'nun yeni transferlerinden Fransız yıldız Nando de Colo, ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi.
Pınar Karşıyaka'da Crocker üzüntüsü
Pınar Karşıyaka'da Crocker üzüntüsü Basketbol Süper Ligi'nde sezona hazırlanan Pınar Karşıyaka'da yeni transferlerden Tony Crocker, Ankara'daki Orman Genel Müdürlüğü 180'inci Yıl Turnuvası'nda oynanan son BC Dnipro maçında sakatlandı.
1.07.2020 Basketbol
Dünya Kupası'nda şampiyon İspanya
Dünya Kupası'nda şampiyon İspanya FIBA Erkekler Basketbol Dünya Kupası'nda Arjantin'i 95-75 mağlup eden İspanya şampiyon oldu.
1.07.2020 Milli Takım
De Colo'lu Fransa dünya üçüncüsü: 67-59
De Colo'lu Fransa dünya üçüncüsü: 67-59 Çin'de düzenlenen 2019 FIBA Dünya Kupası'nın üçüncülük maçında Avustralya'yı 67-59 yenen Fransa, bronz madalya kazandı.
1.07.2020 Milli Takım
Arjantin - İspanya final maçı saat kaçta hangi kanalda?
Arjantin - İspanya final maçı saat kaçta hangi kanalda? Arjantin - İspanya final maçı için nefesler tutuldu. 2019 FIBA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile İspanya, tarihlerinin ikinci şampiyonluğunu kazanmak için mücadele edecek. Peki, Arjantin - İspanya final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 Basketbol
Sırbistan-Çekya: 90-81
Sırbistan-Çekya: 90-81 Çin'de düzenlenen 2019 FIBA Dünya Kupası klasman maçında Çekya'yı 90-81 yenen Sırbistan, beşinci oldu.
1.07.2020 Milli Takım
Turgay Demirel yeniden FIBA Dünya Başkan Yardımcısı
Turgay Demirel yeniden FIBA Dünya Başkan Yardımcısı FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, yeniden FIBA Dünya Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

2019 Fıba Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.