Otomobil 2019 Jeep Renagade Eylül ayında satışa çıkıyor

2019 Jeep Renagade Eylül ayında satışa çıkıyor

21.06.2018 - 16:09 | Son Güncellenme:

Yaklaşık iki hafta önce düzenlenen etkinlik kapsamın da Jeep'in en küçük SUV'u Renegade yeni görünümüne kavuşmuştu. 2019 yılı için yenilenen otomobil ışıklandırma grubu, ızgara ve tampon gibi ana gövde parçalarında yapılan güncellemelerle daha modern bir görünüme kavuştu. Fakat aracın makyajı dışında, ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatı merak ediliyordu. İşte 2019 Jeep Renegade hakkında tüm detaylar haberimizde.

2019 Jeep Renagade Eylül ayında satışa çıkıyor

Jeep’in en küçük SUV'u Renegade, yeni bir görünüme kavuştu. Yaklaşık iki hafta düzenlenen etkinlik kapsamın da Jeep'in en küçük SUV'u Renegade kullanıların karşısına çıktı. Işıklandırma grubu, ızgara ve tampon gibi ana gövde parçalarında yapılan güncellemelerle daha modern bir karaktere bürünen Renegade, en çok kaputunun altında elde ettiği 1.0 litrelik yeni motor seçeneğiyle sunuldu.

Haberin Devamı

Aracın makyajı dışında, ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatı pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyordu. İlk tanıtıldığı gün kokpit detaylarıyla ilgili bilgilerin sonraki güne bırakıldığı Renegede, Jeep’in asıl ait olduğu yer olan araziye de paylaşılan yeni fotoğraflarla etkili bir giriş yapmış gibi gözüküyor.

2019 Jeep Renagade Eylül ayında satışa çıkıyor

İşte 2019 Jeep Renegade'nin tüm özellikleri:

Yeni Renegade, 120 beygir güç ve 190 Nm tork üreten motoru ile hem daha tutumlu hem de daha ulaşılabilir bir benzinli motor seçeneğine sahip oldu.

Otomobili 150 veya 180 beygir güç seçenekleri ile tercih etmek isteyenler biraz daha büyük 1.3 litrelik üniteye sahip olabiliyorlar.

Dizel olarak da 120 beygir güç üreten 1.6 litrelik motor ya da 140 ve 170 beygir güç seçenekleri sunan 2.0 litrelik ünite tercih edilebiliyor. 6 ileri manuel ve 9 ileri otomatik şanzıman da kombinasyonda bu motorlara eşlik edecek.

Haberin Devamı

Daha modern farlar, yeni bir ön bölüm ve farklı çamurluklarla vurgulanan yeni tasarım, tüm Renegade versiyonlarında standart olarak geliyor.

2019 Jeep Renagade Eylül ayında satışa çıkıyor

Bunun dışında otomobilin güvenlik teknolojilerinde de bir takım değişiklikler var. Renegade, serinin ortasında yer alan Limited versiyonunda, hız asistanlı şeritten ayrılma uyarısı, standart trafik işareti algılama ve acil frenlemeli ileri çarpışma uyarısı sistemlerini sunuyor.

Ne zaman satışa çıkıyor?

2019 Jeep Renegade, önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkarılacak. Otomobil Sport, Longitude, Limited ve Trailhawk versiyonları ile tercih edilebilecek.

Yazarlar