Mutfak 2019 mutfak dekorasyon trendleri

2019 mutfak dekorasyon trendleri

28.12.2018 - 14:15 | Son Güncellenme:

Evin yenilenmesi en zor olan yerlerinden birisi de mutfaktır. Tek renk ve beyaz mutafların yerine artık hem bütçenize uygun hem de çeşitli renklerde mutfak tasarımları hazırlayabileceksiniz. İşte 2019 mutfak trendleri…

2019 mutfak dekorasyon trendleri

Mutfaklar genellikle kadınların en çok vakit geçirdiği alanlardan bir tanesidir. Mutfağın güzel ve huzur verici olması bu yüzden oldukça önemlidir. 2019 yılında mutfakta rengârenk tasarımlar sizleri bekliyor. İşte 2019 mutfak tasarımları…

Haberin Devamı

Beyaz mutfaklar yerini renkli tasarımlara bıraktı

2019 mutfak dekorasyon trendleri

Mutfaklarda çabuk kirlenen beyaz tasarımların yerine bu yıl daha kontrast ve rahat kullanabileceğiniz renkler sizleri bekliyor. Mutfağınızı dekore ederken ilk olarak duvar rengini değiştirmekle başlayabilirsiniz.

Mutfağınızın sade olmasından şikâyetçiyseniz duvar renklerinde ve perdelerde değişiklik yaparak küçük gibi görünen büyük bir değişim yakalayabilirsiniz.

Otantik mutfaklar

2019 mutfak dekorasyon trendleri

Mutfağınızda demirli ve plastik sandalyeler bu yıl yerini ahşap olanlara bıraktı. Masa ve sandalyelerinizde ahşap kullanarak mutfağınızın havasını değiştirebilirsiniz.

Bakır ve altın dolap kulpları

Mutfak dolaplarında ve beyaz eşyalarda bu yıl altın rengi ve bakır dolap kulplarını sıklıkla göreceksiniz.

Haberin Devamı

Beyaz eşyalarda rustik tasarımlar

Doğallık ve eski unusrlar barındırmasıyla rustik tasarımlar çok fazla beğeniliyor. Bu yıl yine fırın ve davlumbazlarda rustik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Yazarlar