Ekonomi 2019 yılı bol tatilli olacak

2019 yılı bol tatilli olacak

10.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Gelecek sene çalışanları çalışanları bol tatilli bir yıl bekliyor. Resmi tatillerin bir çoğunun hafta içine denk geldiği 2019 yılında, 1-2 günlük izin alabilenler uzun süreli tatile çıkabilecek.

2019 yılı bol tatilli olacak

Türkiye’nin lider uçak bileti sitesi Enuygun.com Seyahat Planı Araştırması’na göre 2019’da 8 gün izin alan çalışanlar 41 gün izin yapabilecek. 2019’un bu kadar çok resmi izin yapılabilen ender yıllardan biri olduğuna dikkat çeken Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, “Yeni yıla salı gününe denk gelen yılbaşı tatiliyle başlıyoruz.

Haberin Devamı

1 gün izin alarak hafta sonuyla birleştirip 4 gün tatil yapabilmek mümkün. Ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı salı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de çarşamba gününe denk geliyor. Bu günleri hafta sonu izinleriyle birleştirip uzun bir tatil yapabilirsiniz” dedi.

Bileti erken alın

Hacıbayramoğlu, Ramazan Bayramı tatili için de 1.5 gün, Kurban Bayramı için de 2 gün izin alarak 9 günlük tatil yapılabileceğine dikkat çekerek, “Uçak biletini ve oteli erkenden satın alırsanız bu tatiller daha uyguna gelir. Uçak biletinizi Enuygun.com’un hayata geçirdiği Bilet İptal Güvencesi’yle satın alarak uçuşa 3 saat kalana kadar koşulsuz şartsız iptal edip yüzde 90 ücret iadenizi de garanti altına alabilirsiniz” dedi.