Geri Dön
2043 yılında doğduğunu iddia etti

2043 yılında doğduğunu iddia etti

2043 yılında doğduğunu iddia eden bir kişi, önümüzdeki aylarda ABD ve Kuzey Kore arasında büyük bir gerilimin patlak vereceğini ve 2019 yılında da Üçüncü Dünya Savaşı'nın başlayacağını öne sürdü.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Şu sıralar galiba Dark dizisini izleyen hemen hemen herkes zamanda yolculuk yaptım diyor. Gelecekten geldim iddiasını öne süren en son kişi (en azından şu an için) Michael Phillips.

Haberin Devamı

Zaman yolcusu olduğunu söyleyen Michael Phillips, YouTube'da bir video yükleyerek gelecekte bizleri nelerin beklediğini anlattı.

Bir hükümet istihbarat ajansı tarafından günümüze gönderildiğini söyleyen Phillips, 2043 yılında doğduğunu, 18 yaşında 18. Birlik adı verilen bir orduya katıldığını ve ordunun kendisini zaman yolculuğu projeleri için kullandığını öne sürdü.

Hayatının bir döneminde 21'inci Sas Alayı'nda da görev yaptığını söyleyen Phillips, on yıllar sonra dünyanın ne hale geldiği hakkında bazı detayları paylaşıyor.

2018'in sonlarına doğru Kuzey Kore'nin ABD'ye nükleer silahla saldırdığını belirten Phillips, videoyu tarihi değiştirmek için çektiğini ve böylece gelecekte yaşanmış korkunç felaketlerin hiç yaşanmamasını sağlayabileceğini söylüyor.

Haberin Devamı

Phillips'e göre ABD toprağına saldıran Kuzey Kore'ye karşı ABD Ordusu, nükleer başlıklı iki füzeyi Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a fırlatıyor ve bu sebeple 2019 yılında Üçüncü Dünya Savaşı patlak veriyor.

Phillips, Üçüncü Dünya Savaşı'nın birinci ve ikincisiyle kıyaslanamaz olduğunu ve insanların ölmesini istemediğini vurguluyor.

Phillips, gelecekte insanoğlunu çok büyük felaketlerin beklediği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi!

Bu uyarılara göre ABD'nin Kaliforniya eyaleti 2022 yılında 9.9 büyüklüğünde bir depremle sallanacak. Dev depremin sonucu olarak ülkenin güney kıyısı ve fay hattı 10 metre çökecek. Bu sebeple deniz suyu seviyesinde de değişimler yaşanacak ve güney kıyısı yaşanmaz hale gelecek.

Phillips'in bir diğer iddiasına göre de 2025 yılında SpaceX, Mars'a insan göndermeyi başaracak.

Phillips, kendi zamanında insanların Ay ve Güneş Sistemi'ndeki diğer gök cisimlerinde üsler kurduğundan, asteroid kuşağının madencilik için kullanıldığından ve Jüpiter'in uydularına erişmenin kolay hale geldiğinden bahsediyor.

2018 yılına gelmenin kendisi açısından son derece zor olduğunu belirten Phillips, teknolojik ve sosyal açıdan adaptasyonun kolay olmadığını söylüyor.

Zamanda yolculuk teorileri ve bilimsel araştırmalar genellikle uzaydaki solucandelikleri aracılığıyla zamanda iki noktaya en kısa yoldan seyahat etmeyi öngörüyor.

Haberin Devamı

Albert Einstein neyi buldu?

Einstein'in Görelilik Teorisi'ne göre zamanı ileri sarmak daha kolay bir seçenek gibi görünebiliyor. Fakat bunun için de ışık hızından daha hızlı hareket etmek gerekiyor. Bu da en azından şu an için imkansız.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler