Kültür Sanat 3 günde 25.000 müziksever Big Burn'deydi

3 günde 25.000 müziksever Big Burn'deydi

24.07.2017 - 14:25 | Son Güncellenme:

Suma Beach’te gerçekleşen Türkiye’nin yeni elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul’da, 25.000 müziksever 3 gün 3 gece boyunca, 5 farklı sahnede, dünyaca ünlü yabancı ve Türk 100 DJ ile unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı!

3 günde 25.000 müziksever Big Burndeydi

Suma Beach’te gerçekleşen Türkiye’nin yeni elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul’da, 25.000 müziksever 3 gün 3 gece boyunca, 5 farklı sahnede, dünyaca ünlü yabancı ve Türk 100 DJ ile unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı!

Haberin Devamı

Burn Enerji İçeceği’nin Türkiye’ye yepyeni bir elektronik müzik festivali deneyimi yaşatmak için düzenlediği ve büyük ses getiren ‘Big Burn İstanbul’, 25.000 müziksevere unutulmaz bir festival deneyimi yaşattı!

21-22-23 Temmuz tarihlerinde Suma Beach’te gerçekleşen festivalde katılımcılar toplam 5 sahnede , 100 DJ ile benzersiz bir elektronik müzik ve kamp deneyimi yaşadı! Yoğun ilgi gören festival, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışından da ziyaretçiler ağırladı! Müzik,dans ve eğlencenin doğayla iç içe olduğu benzersiz bir atmosferde, İstanbul’un en gözde açık hava mekanlarından biri olan Suma Beach’te binlerce müziksever benzersiz bir festival ortamında bir araya geldi.

Big Burn İstanbul, dünya elektronik müzik sahnesinin yıldız isimlerinden Richie Hawtin, Dixon, Luciano , Loco Dice, Nicole Moudaber, Acid Pauli, Nu, ve Bedouin’in yanı sıra Argenis Brito, Dani Casarano, Felipe Valenzuela, Jeremy Olander, André Galluzzi, Anthea, Autarkic, Barnt, Boot & Tax, Isolée, Janina, Javi Redondo, Kalabrese, Lake people, Patrice Bäumel, Aex, Bu Bu, Lemurian, Nastia, subb-an, Tobi dei, Ulises, Valentino Kanzyani gibi pek çok ünlü ismi de İstanbul’da müzikseverlerle buluşturdu.

Haberin Devamı

Big Burn açılış gününde Luciano, Nicole Moudaber, Argenis Brito, Felipe Velenzuela ,NU, Dani Casarano ,Jeremy Olander, Nicolas Lutz, ,Lollino / Ayman / Mira Joo, kubalas, Hubble,Burn Residency + Furkan Kurt,Serkan Eles ,Candaş Baş ,Zozo, Aksak, Maxi Storr ,Coşkun Akmeriç,Ferhat Albayrak ,Onur Ozer,Uğur PROJECT, Vera, Uğur Kırbağ & PassOne, Heimat , Volkan Akın gibi pek çok DJ’i müzikseverlerle buluşturdu.

Festivalin ikinci gününde ise Richie Hawtin ve Dixon’ın uzun yıllar unutulmayacak performanslarının yanı sıra Andre Galuzzi, Anthea, Barnt, Bedouin, Boot & Tax, Isolee , Janina, Javi Redondo, Kalabrese, Lake People, Patrice Baumel ,Ali Efe Dinç, Birol Giray, Cure-shot, Ögem Yılmaz, Rubsilent, Cervus , Alican Yüksel, Tangun, Doğu Orcan, Ece Özel, Jay Medvedeva, Arketip, Cengiz Can, , Procombo,Autarkic , Tolga Duyan, Arman Akıncı,Doğukan İres ,Canberk Turan, Misipipi,Batu,Eren Eren, Birgay,Havantepe, Efe Kantel & Kerem Tekinalp, Can Tanca ve Mr. Sür sahne aldı.

Haberin Devamı

Big Burn İstanbul’un son günü olan 23 Temmuz Pazar ise Loco Dice , Acid Pauli, AEX, Bu Bu, John Acquaviva, Lemurian, Nick Höppner, Nastia, Ryan Elliott, Subb-an, Tobi Dei, Ulises ,Valentino Kanzyani, Niko, Just D ,Orkun Bozdemir, Ali Gültekin , Demirabi, Aliço, Evrim de Evrim ,7-Erhan, Marlo, Barış Bergiten ve Özgür Bay müzikseverlerle buluştu.

Big Burn İstanbul ayrıca Be-AT.TV üzerinden tüm dünyada canlı yayınlandı!