Bir paket yulaflı bisküvi 75 gr tuzsuz tereyağı 200 gr sütlü veya bitter çikolata 4 çorba kaşığı fıstık ezmesi İlk olarak Bisküvinizi blenderden geçirin.Daha sonra başka bir tencerede eritmiş olduğunuz tereyağını ve 2 çorba kaşığı fıstık ezmesini de bisküvilerin içine atarak iyice karışmasını sağlayın. Sonrasında bir tepsinin içerisine pişirme kâğıdını iyice yerleştirin. Üzerine hazırlamış olduğunuz karışımı iyice yaydırın. Tepsiye eşit miktarda karışımı yaydırdığınızdan emin olun. Daha sonra ayrı bir tencere içerisinde çikolataları ve 1 çorba kaşığı fıstık ezmesini atarak benmari usulü erimesini sağlayın. Erimiş olan fıstık ezmesi ve yer fıstığını tepsideki karışımın üzerine iyice yaydırın. Bir taraftan ayrı bir kapta kalan fıstık ezmesini de eritin. Son olarak fıstık ezmesini de karışımın üzerine serip kaşıkla şekiller oluşturabilirsiniz. Pastanızı sunmadan önce 1 saat kadar buzlukta bekletin. Sonra istediğiniz zaman afiyetle tüketebilirsiniz.