Aksesuar 4 mevsim 1 gözlük Leandro Glacier

4 mevsim 1 gözlük Leandro Glacier

19.02.2018 - 17:54 | Son Güncellenme:

Serengeti; kalite, teknoloji ve şıklığı buluşturduğu 17/18 kreasyonu ile güneş gözlüğü modasını takip edenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

4 mevsim 1 gözlük Leandro Glacier

Tüm tarzlara hitap eden gözlüklerin yer aldığı koleksiyondaki her ürün kendine özgü tasarım özellikleriyle öne çıkıyor. Bu koleksiyonun tarzıyla şaşırtan unisex modeli Leandro Glacier, her mevsim kullanıma uygun ve zamansız güneş gözlüğü arayanların beğenisini kazanıyor.

Haberin Devamı

Tüm yıl kullanım için tasarlanan Leandro Glacier; mineral camlarla donatılmış, paslanmaz çelik çerçeve ile yapılmış yeni moda ve spor şık bir model. Üç renk seçeneği bulunan unisex modelin yan kalkanları gerçek deri. Kullanıcıya manyetik koruma sunmak amacıyla tasarlanan kalkanlar outdoor aktivitelerde yüksek koruma sağlıyor. Aynı zamanda tak-çıkart özelliğine de sahip olan kalkanlar çıkartıldığında rahat, farklı ve kullanışlı yaz gözlüğü alternatifi olarak kendini gösteriyor. Her zaman, her mevsim kullanıma uygun olan Leandro Glacier çok yönlü gözlük isteyen kullanıcıların en çok tercih ettiği gözlükler arasında...

Serengeti’nin mineral camları alışılmış camlardan % 20 daha ince

Serengeti, alışılmış camların aksine modellerinde ultra-hafif mineral camlarda en ince camı kullanıyor. Eşsiz bir optik netlik sağlayan mineral camları, geleneksel camlardan yüzde 20 daha ince olarak üretiliyor. Aynı zamanda mineral camlar, aşırı sıcaklık değişimine ve çizilmelere karşı maksimum dirençte dayanıklı olacak şekilde tasarlanıyor.

Haberin Devamı

Serengeti güneş gözlüklerinin standart özellikleri arasında Spectral Control®, fotokromik ve polarizasyon teknolojileri yer alıyor. Bu özellikler birleşerek yüksek çözünürlükte bir görüntü vermek üzere benzeri olmayan bir kontrast sağlıyor. Aynı zamanda gün boyunca her ışık koşulunda kullandığı teknolojileri sayesinde kaliteli bir görüş desteği sağlıyor.

Kaliteli güneş gözlüğü ile göz sağlığını koruyun, şıklığıyla her mevsim göz kamaştırın.

Güneş gözlüğü her yaştan ve cinsiyetten kişinin ; öncelikle göz sağlığını korumak, sonrasında kıyafette bütünlük ve tamamlayıcılık sağlamak için kullandığı önemli bir aksesuar... Konu sağlık olduğunda gözü zararlı ışınlardan, soğuktan ve rüzgarın azizliğinden korumak için ucuz ve sağlıksız gözlüklerden uzak durulmalı. Bunun yerine üstün özelliklere sahip ve kaliteli güneş gözlükleri tercih edilmeli. Kaliteli güneş gözlükleri sahip olduğu özelliklerle göz sağlığı açısından maksimum koruma sağlarken, tasarımlarına yansıyan teknoloji ve kaliteyle de şık bir görüntü sunar. Mevsim ayırt etmeden, her mevsim kullanışa uygun güneş gözlükleriyle; hem yazın, hem kışın göz sağlığını korumak ve şık görünmek mümkün.

Haberin Devamı

SERENGETI LE ANDRO GLACIER FİYAT :2.470 TL

Yazarlar