Teknoloji 5 yeni Nokia telefon tanıtıldı

5 yeni Nokia telefon tanıtıldı

26.02.2018 - 16:47 | Son Güncellenme:

Android One programına olan sadakatiyle birlikte saf, güvenli ve her zaman güncel Android ile güçlendirilmiş şekli ile Nokia akıllı telefon portföyünü güçlendirdi

5 yeni Nokia telefon tanıtıldı

Barselona, İspanya, 25 Şubat 2018 – Nokia telefonların evi HMD Global, ödüllü Android portföyüne 4 yeni akıllı telefon eklendiğini duyurdu: Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, yeni Nokia 6 ve Nokia 1. Bir Nokia telefondan beklenen incelikli işçilik, tüm yeni akıllı telefonlarda sağlamlık ve dayanıklılık olarak hayat bulurken, tüm seri malzeme ve tasarımda sınırları yeniden belirliyor.

Haberin Devamı

Bu etkileyici yeni Android akıllı telefonlara ek olarak, ikonik Nokia 8110 yeniden hayat bularak, 4G bağlantı, Google Assistant, Google Maps, Google Search, Facebook ve Twitter gibi uygulamalarla birlikte kayan kapaklı tasarımıyla kullanıcıların beğenisine yeniden sunuldu.


Saf, güvenli ve her zaman güncel yaklaşım Android One ile güçlendi

Nokia akıllı telefonların zengin tasarım mirasından ilham alınan Nokia telefonlar, Nokia 8 Sirocco’nun zarif tasarımı ve kompakt yapısıyla, ince işçilik ile amacına uygu inovasyonun ideal karışımını temsil ediyor. Kavisli camını saran özenle tasarlanmış paslanmaz çelik çerçeve, dayanıklılık ve güzelliği bir arada sunuyor. Yalnızca 2 milimetre kalınlığındaki kenarıyla Nokia 8 Sirocco, baştan uca 2K 5.5 inç pOLED ekranını saran daha küçük çerçeve ve kavisli gövdeye gömülmesiyle ultra kompakt bir his veriyor.

Haberin Devamı

Muhteşem içerikler yaratmak isteyen kullanıcılar için üretilen Nokia 7 Plus, ekranı, gücü, tasarımı ve özellikleriyle akıllı telefon portföyünün gerçek kahramanı haline getiriyor. Innovatif optik donanımı ve resim algoritmasıyla Nokia 7 Plus, her anı hayatın ta kendisi olan bir fotoğrafa dönüştürüyor. Geliştirilmiş Çift-Görüş, çift arka sensöre sahip ZEISS optik lensler aşırı hassas 12MP geniş açı ana kamera ile hem düşük ışıkta hem de aşırı parlak durumlarda mükemmel performans sunarken, 13 MP’lik kamera 2x optik yakınlaştırma ile birlikte istenen anların daha da yakında olmasını sağlıyor.

Nokia 7 Plus’ın Türkiye’de 2899 TL’den piyasada olması bekleniyor.

Selefinin elde ettiği başarısını sürdüren yeni Nokia 6, daha güçlü performans ve yeni özelliklerini daha kompakt ve sağlam bir gövdede buluşturuyor. Ödüllü selefinden yüzde 60 daha hızlı olan ve Çift-Görüş, ZEISS optik, USB-C hızlı şarj, daha kompakt ekran ve gövde oranı, Nokia uzaysal ses ile saf, güvenli ve en güncel Android Oreo özellikleriyle kullanıcılarla buluşuyor.

Yeni Nokia 6’nın Türkiye fiyatının 1699 TL olması bekleniyor.

Teknolojide çığır açan donanımıyla bir Nokia telefondan bekleyeceğiniz tüm akıllı telefon gereksinimlerini yerine getiren Nokia 1, tasarımıyla da dikkat çekiyor. Telefon, 1GB veya daha az RAM’e sahip telefonlar için optimize edilmiş Android Oreo™ (Go edition) işletim sistemiyle satışa çıkıyor. Hafif ve hızlı cevap veren menülere sahip Nokia 1’i kullanarak, Google Play™ Store’daki WhatsApp, Facebook, Instagram veya mobil bankacılık uygulamalarını indirebilir, ayrıca Android Oreo™ (Go edition) için optimize edilmiş uygulamaları da rahatça kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Nokia 1, 699 TL’den Türkiye’deki kullanıcılarla buluşacak.

Efsaneleşmiş kayan kapak tasarımıyla akıllarda yer eden Nokia 8110, 4G özelliğiyle geri dönüyor. Bir akıllı telefonda bulunması gereken tüm donanıma sahip telefon, ihtiyacınız olan her şeyi karşılıyor.