Diğer Erciyes’te görkemli final

Erciyes’te görkemli final

07.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

FIS Snowboard Dünya Kupası, İstikbal’in ana sponsorluğunda Erciyes’te yapıldı. Organizasyona 19 ülkeden 104 sporcu katılırken, erkeklerde Bulgaristan’dan Yankov, kadınlarda da Rusya’dan Zavarniza zirveye çıktı.

Erciyes’te görkemli final

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Uluslararası Kayak Federasyonu FIS Snowboard Dünya Kupası’nın final etabı Erciyes’te yapıldı. 19 ülkeden 104 sporcunun katıldığı yarışlar yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirilse de organizasyon büyük alkış aldı.

İstikbal’in ana sponsorluğundaki Dünya Kupası İtalya, Bulgaristan, Güney Kore ve Rusya’daki yarışların final etabıydı. Konuklar Erciyes Develikapı’da unutulmaz iki gün yaşarken; ana sponsor İstikbal’in kurduğu çadırlarda izleyicilere özel ikramlarda bulunuldu. Yoğun ilgi gösterilen yarışlarda erkeklerde Bulgaristan’dan Radoslav Yankov, kadınlarda ise Rusya’dan Alena Zavarniza zirveye çıktı. Yarışmanın sonunda Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ana sponsor Boydak Holding’in CEO’su Ertunç Laçinel ve Kayak Federasyonu Başkanı Eral Yarar dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Haberin Devamı

Ertunç Laçinel, gurur verici bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi ve holding olarak ülke yararına olan her organizasyonun yanında duracaklarını açıkladı. Toplam 165 bin lira ödül dağıtılan final Ziynet Sali konseriyle sona erdi.

Yazarlar