Dünya Balık avlarken timsaha yem oldu

Balık avlarken timsaha yem oldu

20.03.2017 - 12:25 | Son Güncellenme:

Avustralya'nın Queensland eyaletinin kuzeyinde zıpkınla  balık avlarken timsah saldırısına uğrayan bir kişi, hayatını kaybetti. Hughes'in dalgıçlar tarafından çıkarılan cesedinde timsah saldırısına uğradığını gösteren birçok iz bulundu.

Balık avlarken timsaha yem oldu

"Brisbane Times" gazetesinin haberine göre, 35 yaşındaki balıkçı Warren Hughes'un cansız bedeni, Innisfail kasabası yakınlarında bulundu.

Haberin Devamı

Polis sözcüsü Doug Godden, yaptığı açıklamada, Hughes'in dalgıçlar tarafından çıkarılan cesedinde timsah saldırısına uğradığını gösteren birçok iz bulunduğunu belirtti.

Queensland Eyaleti Çevre ve Yaban Hayatı Koruma Birimi İşletme Müdürü Dr. Matt Brien de balıkçıya saldıran timsahın bulunması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Brien, arama çalışmaları sırasında Hughes'u öldüren timsah olduğu tahmin edilen 4 metre uzunluğundaki sürüngenin kurtarma botuna da saldırdığını ve daha sonra bölgeden uzaklaştığını aktardı.

Timsahın yakalanması için bölgede tuzaklar kurulacağına işaret eden timsahın farklı bir bölgeye gönderileceğini ya da öldürüleceğini kaydetti.

Yazarlar