Cadde Moda haftası başladı

Moda haftası başladı

21.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Her yıl moda dünyasının merakla  beklediği ve bu yıl dokuzuncu kez  gerçekleştirilen Mercedes-Benz  Fashion Week İstanbul başladı

Moda haftası başladı

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’un açılışı Cihan Nacar’ın defilesiyle yapıldı. Beş gün sürecek etkinliğin ilk defilesinde Tülin Şahin baş manken olarak podyumda yürüdü. Nacar, ‘Manifesto’ adlı koleksiyonunu hazırlarken 7/24 yaşayan şehirlerin kozmopolit ve hareketli kültüründen ilham aldığını söyledi. Podyumda sıcak rüzgâr estiren Şahin’le yürüyen yerli ve yabancı modeller, yazın plaj modasını modeseverlerin beğenisine sundu. Yüksek çizmeleri ve houte couture işlemeli mayosuyla bakışları üzerine toplayan Şahin, davetlilerden alkış aldı. Defileyi izleyenler arasında Merve Özbey, Burcu Güneş ve Ayla Çelik gibi ünlü isimler yer aldı.

Haberin Devamı

‘Cesur kadınların hikâyesi’

Tasarımlarının, kalıplara girmeyen, cesur ve özgür kadınların hikâyesini anlattığını belirten Nacar, “Plajda göreceğiniz mayo ve bikinilerden çok, özel bir gecede göz alıcı bir kadını saracak kıyafetlere şahitlik ediyoruz. Dünyada bir mayo bikini markası daha önce bunu yapmamış, dolayısıyla bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.