Cumartesi Bitmeden yetişin

Bitmeden yetişin

13.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

BÜYÜKDERE35, Gülsüm Turgut küratörlüğünde Beyza Boynudelik, Erkut Terliksiz, Nur Gürel ve Selin Balcı’yı bir araya getiren “Göbek Bağı / Umbilical Cord” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Bitmeden yetişin

Bitmeden yetişin

Haberin Devamı

Göbek bağıyla bağlananlar

BÜYÜKDERE35, Gülsüm Turgut küratörlüğünde Beyza Boynudelik, Erkut Terliksiz, Nur Gürel ve Selin Balcı’yı bir araya getiren “Göbek Bağı / Umbilical Cord” sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi anne - bebek ilişkisinden yola çıkarak insanla doğanın ilişkisini inceliyor. Görmek için bugün son gününüz.

Mutlaka görün

İsmi Lynch’in baskı eserinden

BAŞLIĞI “Dark Deep Darkness and Splendor” olan grup sergisi Galerist’te başladı. Başlığını David Lynch’in “Dark Deep Darkness” adlı taş baskı eserinden alan serginin kozmos ve yaratılış kavramları etrafında gezinen eserlerden oluşması amaçlanmış. Sergide 10 Haziran’a dek Nejad Devrim, Füsun Onur, Mübin Orhon ve bizzat David Lynch’in aralarında bulunduğu dikkat çekici sanatçıların eserleri görülebilecek.

Haberin Devamı

Taze açıldı

Devrim Erbil İzmir’de

İZMİR’de kültür sanat hayatını hareketlendirmeyi hedefleyen Mahall Bomonti İzmir, bu defa Devrim Erbil’i konuk ediyor. Sergide Erbil’in 22 eseri yer alacak. Dün açılan sergi 9 Haziran’a dek görülebilecek.