Pazar Basketbolseverlere özel sergi

Basketbolseverlere özel sergi

14.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

En önemli spor organizasyonlarından Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA’e adanmış “NBA Fan Zone” sergisi, Demirören İstiklal’de açıldı. Sergide imzalı formalar da var, sanal gerçeklik gözlükleriyle maç izleme imkanı da...

Basketbolseverlere özel sergi

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA’de play-off heyecanı devam ederken Türkiye’deki basketbol tutkunlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. İstiklal Caddesi’nde yer alan Demirören İstiklal şehrin yeni etkinlik, sanat ve fuar alanı Social İstanbul’u bünyesine kattı. Social İstanbul’da açılan ilk sergi de heyecan verici: “NBA Fan Zone”.

Haberin Devamı

“NBA Fan Zone” sergisinin Legends Zone bölümünde NBA’in ve tüm spor tarihinin efsane isimleri Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kobe Bryant ve Shaquille O’Neal’in imzalı özel formaları yer alıyor. NBA Size Me Up bölümünde ise basketbol dünyasının en önemli isimlerinin gerçek boyuttaki görsellerini, el ve ayak izlerini görebilir; kendi vücut ölçülerinizle bunları karşılaştırabilirsiniz.

Basketbolseverlere özel sergi

Tüm bu bölümlere rağmen serginin belki de en çok ilgi çeken bölümü NBA VR. Çünkü bu bölümde sanal gerçeklik gözlükleriyle bir NBA maçını salonun en prestijli yeri olan “saha kenarı” koltuklarında, sinema ve müzik dünyasının yıldızlarıyla yan yana izleyebilirsiniz. NBA Studio bölümü ise içinizdeki yorumcuyu ortaya çıkarmanızı sağlayacak. Üstelik yalnız da olmayacaksınız; bu bölümde basketbol ve spor yorumcusu Kaan Kural’ın programına da eşlik edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Basketbolseverlere özel sergi

NBA kliplerinden oyunlara, ünlü sporcuların formalarından hikayelerine kadar çok renkli bir içeriğe sahip olan “NBA Fan Zone” sergisi, 5 Haziran’a kadar ziyaret edilebilir.

Biletix’teki biletler öğrenci için 15, tam 20 lira.

Basketbolseverlere özel sergi

Siz de kupa kaldırın

NBA Fan Zone sergisinde NBA’in şampiyonluk kupasının maketi de sizi bekliyor! NBA Trophy Wall bölümünde efsane basketbolcularla birlikte kupayı kaldırarak fotoğraf albümünüze unutulmaz bir kare ekleyebilir, Instagram’da beğenileri toplayabilirsiniz.