Diğer Golfçüler Kemer’de buluştu

Golfçüler Kemer’de buluştu

16.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

BurguTech®Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Club’ta 12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Organizasyonda üç gün boyunca 226 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Golfçüler Kemer’de buluştu

BurguTech® Makina A.Ş’nin sponsorluğunda 12-14 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da golf denince akla gelen ilk adres Kemer Country Golf Club’ta gerçekleşen turnuvaya BurguTech®Golf Turnuvası’na Türkiye’nin önde gelen birçok golf tutkunu katıldı.

Haberin Devamı

BurguTech® Makina A.Ş. CEO’su Şeref Kabuk, golfün kendisi için bir tutku olduğunu ve böyle bir projeyi hayata geçirmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Gelenekselleşmesi planlanan Burgutech Golf Turnuvası, Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki sahasında 3 gün boyunca toplam 226 golfçüyü ağırladı. Her günün ayrı bir mücadeleye sahne olduğu organizasyon pazar günü yapılan tören ile sona erdi.

Katılımcılar ödül töreninde kupalarını alıp yorgunluklarını atarken, aynı zamanda Burgupres teknolojisiyle arıtma çamursuzlaştırma yöntemini üretime çeviren ilk Türk Markası Burgutech Makina A.Ş’yi yakından tanıma şansı buldu.