Otomobil Fiat Argo, sportif gövdesiyle karşımızda!

Fiat Argo, sportif gövdesiyle karşımızda!

19.05.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

Fiat’ın B-hatchback segmentindeki yeni temsilcisi Argo, markanın online ortamda düzenlediği etkinlik ile tanıtıldı.

Fiat Argo, sportif gövdesiyle karşımızda

Güle güle Punto, hoş geldin Fiat Argo!

Haberin Devamı

Yayınlanan fotoğraflarında sportif HGT versiyonu görülen Argo, Punto’nun yerini dolduracak pratik bir şehir otomobili olarak dizayn edilmiş. Izgara, LED farlar ve kaput yapısıyla Bursa’da üretilen Egea’ya göz kırpan otomobilin tamponu ise sportif bir çizgiye sahip. Alt bölümdeki kırmızı detay ve kenarlardaki sahte hava kapakları, ön tampona karakteristik özelliklerini veriyor.

Arka bölümde yine Egea Hatchback’i anımsatan stop grubu, tavan spoyleri ve bumerang şeklindeki arka tampon reflektörü göze çarpıyor.

Motor seçenekleri oldukça cimri.

Fiat Argo’nun kaputunun altına indiğimizde ise bizi verimli motor seçenekleri karşılıyor. 1.0 litre hacminde 72 beygir ve 1.3 litrelik 101 beygirlik FireFly motor seçeneklerine sahip olan otomobil, otomatik şanzımanlı HGT opsiyonunda ise 1.8 litrelik E-Torq motor ile beraber gelecek.

Haberin Devamı

Şu anda sadece Brezilya için duyurulan Fiat Argo’nun Avrupa pazarında ya da ülkemizde satılıp satılmayacağı belli değil. Punto’dan sonra B-hatchback model gamında boşluk oluşan İtalyan devi, yeni modelini küresel pazarda farklı motor seçenekleri ile satışa sunabilir.

Kaynak: Otopark