Gündem İsimsizler 13. son bölümü ile dün akşam sezon finali yaptı!

İsimsizler 13. son bölümü ile dün akşam sezon finali yaptı!

19.06.2017 - 10:45 | Son Güncellenme:

İsimsizler 13. son bölümüyle dün akşam ekranlara gelerek sezon finali yaptı. Nefesler tutularak izlenen İsimsizler dizisinde örgütün içindeki hainin Afran olduğu anlaşıldı. Fatih ve Dayı'nın karşısında bir kez daha Savcı Zeki çıktı. İşte Kanal D'nin sevilen dizisi İsimsizler'in sezon finalinde yaşananlar...

İsimsizler 13. son bölümü ile dün akşam sezon finali yaptı

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi İsimsizler 13. yeni bölümde Savcı Zeki tekrar ortalığı karşıtırdı. Fatih ve Dayı, Fuat'ı bildiklerini anlatması için helikopterle Ankara'ya götürmeye karar veriyor ancak Savcı Zeki bu duruma engel olmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Örgüt, içlerindeki hainin Afran olduğunu öğreniyor. Afran'ın ifşa olmasıyla işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İsimsizler sezon finali bölümüyle Pazartesi 20.00'de Kanal D'deydi.

Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamaz ve Dayı tetiği çeker. Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı olur.

Diğer tarafta Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrenir. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyler. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düşer.

Virankaya’da olaylar her cephede alevlenir. Fatih, arkadaşlarının birer birer korkunç olaylara kurban gidişine engel olmaya çalışırken, kendi başına gelecek esas büyük felaketin farkında değildir.

Haberin Devamı

İSİMSİZLER 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI