Cadde Babalar Günü'nde Yusuf Güney konseri

Babalar Günü'nde Yusuf Güney konseri

19.06.2017 - 11:58 | Son Güncellenme:

Ankara'da Pursaklar Belediyesi’nin Şehit Salim Akgül Parkı’ndaki geleneksel Ramazan etkinliklerinde sanatçı Yusuf Güney sahne aldı. Güney’i dinlemek için etkinlik alanına akın eden Pursaklar halkı, bin kişilik amfi tiyatroya sığmadı.

Babalar Gününde Yusuf Güney konseri

Ramazan etkinliklerinin dolu dolu geçtiği Ankara Pursaklar ilçesinde sanatçılar da hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Birbirinden değerli sanatçıları ilçe sakinleriyle buluşturan Pursaklar Belediyesi, Babalar Günü'nde Yusuf Güney’i ağırladı.

Haberin Devamı

Şehit Salim Akgül Parkı’nda hayranlarıyla buluşan Yusuf Güney, bir saat boyunca sevilen eserlerini seslendirdi. Yarı açık amfi tiyatroyu dolduran vatandaşlar da Güney’e eşlik etti. Yağmurlu havaya rağmen her yaş grubunun akın ettiği konserde renkli anlar yaşandı.

Türkü, şarkı ve ilahi okuyan ünlü şarkıcı, “Bizleri bu güzel insanlarla buluşturan Başkanımız Sayın Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür ediyorum. Babalar Günü'nü kutluyorum. Binlerce kişinin katıldığı konserler veriyoruz ama buradaki enerji bir başka güzel. Pursaklar’ı asla unutmayacağım” diyerek duygularını ifade etti.