Cadde 15 Temmuz dayanışması

15 Temmuz dayanışması

17.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hain kalkışmanın birinci yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen anmaya sanatçılardan büyük destek geldi. Türk bayraklarıyla törene koşan ünlüler coşkuyla tezahürat yaptı. Duygusal anlar yaşayan şarkıcılar, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını dinledi hem de hayranlarıyla omuz omuza yürüdü

15 Temmuz dayanışması

‘Çok güçlü bir ülkeyiz’

Haberin Devamı

15 Temmuz dayanışması

Müzik yapımcısı Samsun Demir’le törende hazır bulunan Gülben Ergen, “Biz çok güçlü bir ülkeyiz, birleştiğimiz zaman neler yapabileceğimizi dünyaya gösterdik. Bundan sonra da böyle olacak ve teröre ‘Hayır’ diyeceğiz” açıklamasını yaptı.

‘Buradaki atmosfer çok farklı’

15 Temmuz dayanışması

Orhan Gencebay, “Hem anma hem de anıt çok güzel olmuş. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Buradaki atmosfer çok farklı, insanın tüyleri diken diken oluyor. Bu kalabalığı görünce söylenecek çok söz var. Allah milletimizden razı olsun” sözleriyle beğeni topladı.

‘Dünyada böyle millet yok’

15 Temmuz dayanışması

Anmaya kırmızı-beyaz bir kıyafetle katılan Hande Yener, “Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün onları yaşatmak için buradayız. Bir tarafımız buruk diğer tarafımız tüm dünyaya karşı nasıl ayakta durduğumuzu gösteriyor. Her zaman vatanımız, milletimiz ve devletimiz için bir arada olmalıyız. Dünyada vatanı söz konusu olunca; böyle kenetlenen bir millet yok” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Şehitlerimize layık olmaya çalışalım’

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne eşiyle giden Murat Yıldırım, “O insanlar yola çıktıklarında belki de şehit olacaklarını tahmin ediyorlardı. Ama vatan uğruna gözlerini kırpmadan hareket ettiler ve canlarını verdiler. Biz de buna layık olmaya
çalışalım” dedi.