Siyaset AK Partili Çalık: Allah bir daha  bize 15 Temmuzları yaşatmasın

AK Partili Çalık: Allah bir daha  bize 15 Temmuzları yaşatmasın

17.07.2017 - 13:25 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Allah bir daha bize 15 Temmuzları, darbe girişimlerini, terör saldırılarını yaşatmasın" dedi.

AK Partili Çalık: Allah bir daha  bize 15 Temmuzları yaşatmasın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve beraberindekilerle geçen hafta göreve başlayan Vali Ali Kaban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Burada konuşan Çalık, AK Parti hükümetleri olarak 15 yılda çok önemli yatırımlara imza attıklarını vurgulayarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlarımızın, milletvekillerimizin, 15 yıldır görev yapan teşkilat mensuplarımızın çok önemli katkıları oldu. Siyasi erk bu çalışmaları takip ederken en önemli takipçilerimiz de mülki amirlerimiz oldu. Bugüne kadar görev yapan, bizlerle birlikte görev yapan bütün valilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Malatya'daki yatırımların şu anda en önemlisinin temeli atılan Kuzey Çevre Yolu olduğunu dile getiren Çalık, kent için hayal olan bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Öznur Çalık, şöyle devam etti: "Türkiyemizin hem demokrasisine hem bayrağına hem ezanına hem de devletine, milletine sahip çıkmak adına çok önemli ev sahiplikleriydi bunlar. Bir yıl önce demokrasi nöbetlerini tuttuk, bir ay boyunca hiç ayrılmadı milletimiz. Allah bir daha bize 15 Temmuzları, darbe girişimlerini, terör saldırılarını yaşatmasın. Yüce Rabbim milletimizi ve liderimizi var eylesin." Vali Kaban da ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, kentin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.