Gündem Rüya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Rüya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.07.2017 - 13:26 | Son Güncellenme:

Rüya ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mergiroğlu'nun paylaştığı Rüya dizisinin birinci bölümü izleyicilerden tam not aldı. Hemen arkasından 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Show TV'nin yeni dizisi Rüya, yeni bölümü ile Salı akşamı yayınlanacak.

Rüya 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Show TV ekranlarında yepyeni bir yaz dizisi daha başladı. Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse ve Cengiz Mengiroğlu'nun yer aldığı Rüya dizisi ilk bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Rüya 2. yeni bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu, işte yaşanacaklar...

Haberin Devamı

RÜYA DİZİSİ GENEL HİKAYE

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirilmek istenmesi bunların en başında gelir. Üvey anne fettan Gülendam kendi geleceğini güvence altına almak için daire karşılığı Elif'i satmak istemektedir. İşsiz babasının sıkıntıları, vurdumduymaz abisinin sorumsuzlukları, üvey kız kardeşinin kıskançlıkları ve tüm evin geçimini sağlamaya çalışması Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır.

Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesi istenir. Fakat Bulut, Elif’le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın önündeki engeller bununla da bitmez. Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?

Haberin Devamı

BAŞROL OYUNCULARI

Hazal Filiz Küçükköse Rüya / Elif Ardalı (Hazal Filiz Küçükköse)

Ardalı ailesinin tüm yükünü omuzlarında taşıyan Elif, bir mağazada satış elemanı olarak çalışmaktadır. Babası Faysal, abisi İnan, üvey annesi Gülendam ve üvey kız kardeşi Cemre ile beraber fakir bir mahallede yaşarlar. İyi, hayalleri olan, sevdiği insanları koruyup kollayan kısaca hayatın zor şartlarına göğüs gerer. Kendi tasarım markasını kurmak en büyük hayalidir. Bulut Giray’la tanışması hayatının dönüm noktasıdır. Biz bu masum ve mutlu kızın başına gelenlerle beraber nasıl değişmek zorunda kaldığını, hayatla ve kötülerle mücadele ederken oyunu kurallarına göre oynamak zorunda kalmasının hikayesini izleyeceğiz.

Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Hazal Filiz Küçükköse'nin eğitimi

Ankara Üniversitesi Kimya Bölümü Mezunu
Deniz Gökçe Oyunculuk Dersi
Deniz Erdem Eric Morris Teknikleri
Çetin Sarıkartal Oyunculuk Dersi

Haberin Devamı

Hazal Filiz Küçükköse'nin oynadığı diziler

Kara Sevda, 2015-2016
Yönetmen: Hilal Saral

Günahkar, 2014
Yönetmen: Çağatay Tosun

Beni Affet, 2013
Yönetmen: Gülşen Uğur Erişti – Altan Yücel – Gürsel Ateş – Bergüzar Demircioğlu

Uçurum, 2012
Yönetmen: Aslı Kahraman – Cem Karcı

Ustura Kemal, 2012
Yönetmen: Mustafa Şevki Doğan – Melda Durukan

Kalbim Seni Seçti, 2011
Yönetmen: Hakan Gürtop

Deniz Yıldızı, 2010
Yönetmen: Gürsel Ateş – Gülşen Uğur Erişti

Ceyhun Mergiroğlu Rüya / Bulut Giray (Ceyhun Mergiroğlu)

Giraylar ailesinin tüm imkanlarını adil ve uyumlu şekilde kullanan, iyi eğitim almış, kürek çeken, motosiklete binen, idealleri yüksek, hayalleri peşinde koşan gözü kara ferdidir. Başta Alaz’la arkadaş olan Bulut, sonrasında Alaz’ın, Cihan’ın oğlu olduğunu öğrenmesinden dolayı Cihan’a ve Alaz’a karşı rekabet duygusunu içten içe körükleyecektir. Elif’e olan aşkından hiç vazgeçmeyecektir.

Ceyhun Mergiroğlu kimdir, kaç yaşında?

1986 doğumlu oyuncu Ceyhun Mengiroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde okudu.

Haberin Devamı

23 yaşında modellik ve oyunculuğa yönelen Mengiroğlu, ilk çıkışını başrollerinde yer aldığı gençlik dizisi ‘Adı Mutluluk’ ile yaptı. Eren karakterini canlandırdığı bu dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu, en son ‘Paramparça’ dizisinde Deniz karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Ceyhun Mengiroğlu, Show TV’nin yeni dizisi ‘Rüya’da Bulut karakterini canlandıracak.