Trabzonspor Trabzonspor'un üç yıldızı!

Trabzonspor'un üç yıldızı!

18.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili ekibin Macaristan kampında Matus Bero, Fabian Castillo ve Ogenyi Onazi etkili performanslarıyla ön plana çıktı, Teknik Direktör Ersun Yanal’dan tam not aldı.

Trabzonsporun üç yıldızı

Trabzonspor, yurt dışı 1. etap kampını gerçekleştirdiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye bağlı Telki kasabasında yoğun bir tempo geçirdi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, 2 Temmuz akşamı başladığı Macaristan kampında 15 günlük çalışma süresince 28 antrenman yaparken 1 de hazırlık maçı oynadı.

Ağır antrenman programına rağmen ciddi bir sakatlığın yaşanmadığı kampta performansıyla öne çıkan isimlerin başında Matus Bero, Fabian Castillo ve Ogenyi Onazi geldi. Geçen sezon sakatlığının ardından düşüşe geçen Bero’nun istek ve arzusu Teknik Direktör Ersun Yanal’ı memnun etti. Castillo ve Onazi de hırsıyla dikkati çekti.

Sıra Slovakya’da

Transfer sürecinde Trabzonspor’un Macaristan kampına katılan tek isim Milan’dan transfer edilen Slovak futbolcu Juraj Kucka oldu. Slovak oyuncu Trabzonspor ile sözleşme imzalamasının ardından kampın 9. gününde bordo-mavili takımın kampına katıldı. Bordo-mavili takımın yeni transferi Kucka, Slovak oyuncular Durica ve Bero’nun ilgisiyle takıma çabuk ısındı.

Haberin Devamı

Macaristan kampını tamamlayan Trabzonspor, yurt dışı 2. etap çalışmalarını Slovakya’nın Samorin kasabasında gerçekleştirecek. Bordo-mavililer, 2 günlük izinin ardından 19 Temmuz Çarşamba akşamı Samorin de toplanarak ilk çalışmasını yapacak.

Ersun Yanal ile Usta buluştu

Başkan Muharrem Usta ile Teknik Direktör Ersun Yanal, Budapeşte’de bir araya gelerek transfer konularını ele aldı. Görüşmede Usta ve Yanal, transferleri gündemde olan başta Burak Yılmaz, Gary Medel, Jose Sosa ve alternatif oyuncularla ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Yönetime düzenleme

Trabzonspor Kulübü’nde, 6 Aralık 2015 tarihinde göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim kurulunda düzenlemeye gidiliyor.

Bordo-mavili kulüpte, daha önce istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine atamalar, görev dağılımında değişiklikler ve yönetim kurulu üyeliği devam etmesine karşın görevlerinden ayrılanlarla ilgili düzenlemelere gidileceği belirtildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu içerisinde yapılacak düzenlemeleri doğrulayarak, “Bu konuda bir hazırlık içerisindeydik. Bu hafta içerisinde düzenlemeyi yapacağız. Yönetim kurulumuz daha aktif daha iyi bir şekilde yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı