Galatasaray İlaç gibi ara!

İlaç gibi ara!

21.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli maçlar için verilen arada sakatları iyileşecek olan Galatasaray, 3 Nisan’daki Adanaspor karşılaşmasına tam kadro çıkacak.

İlaç gibi ara

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray, milli maçlar için verilen arada tüm yaralarını saracak, 3 Nisan’daki Adanaspor karşılaşmasına tam kadro hazır olacak.

Trabzonspor maçı öncesindeki yoğun tedaviler sonunda Semih, Podolski, Carole, Cavanda ve De Jong kadroya yetişirken, Eren Derdiyok, Aurelien Chedjou ve Hakan Balta forma giyememişti. Bu futbolculardan Eren Derdiyok’un Adanaspor maçında oynayacak duruma geleceği belirtildi. Aynı şekilde bel spazmı sorunu yüzünden Trabzon’da riske edilmeyen Hakan’ın da Adanaspor maçında oynamasında herhangi bir sorun görünmüyor.

Trabzonspor maçında ayağındaki topuk dikeni yüzünden risk almak istemeyen ve iğne olmayan Chedjou’nun durumunun da ciddi olmadığı öğrenildi. Ancak Kamerunlu’nun göstereceği özveriye göre oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak. Teknik kadro futbolcudan oynamasını bekliyor. Galatasaray’da sezonu kapattığı söylenen Serdar Aziz’in de kısa süre içerisinde koşulara başlayacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor maçından sonra verilen milli arada nedeniyle iki gün izin verilen sarı-kırmızılılar, Adanaspor karşılaşmasının hazırlıkları bugün başlayacak.