Skorer Kartal ağır yaralı...

Kartal ağır yaralı...

29.03.2008 - 22:07 | Son Güncellenme:

.

Kartal ağır yaralı...

Turkcell Süper Lig’deki derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Beşiktaş, zirve yarışında ağır yara aldı.
Ligin son 2 haftasında 6 puan yitiren siyah-beyazlılar, zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 5 puan gerisine düştü. Beşiktaş ayrıca, yarınki maçlarını kazanmaları durumunda Galatasaray’ın da 5, Sivasspor’un ise 3 puan gerisinde son 6 haftaya girecek.
Beşiktaş, BJK İnönü Stadı’nda 6 maçlık galibiyet serisine nokta koyarken, 12. haftadaki Sivasspor yenilgisinin ardından bu sezon evindeki 2. mağlubiyeti aldı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’A CEZA GELİYORBeşiktaşlı taraftarların, maç içinde sahaya çok sayıda yabancı madde attığı gözlendi.
Sahaya atılan yabancı maddelerden birisini Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, 4. hakeme verdi.
Atılan maddeler nedeniyle Fenerbahçe kaptanı Alex, 2 kez yere düşerken, maç da bir süre durdu. Beşiktaşlı taraftarların sahaya yabancı madde atma, federasyon ile hakemler aleyhine küfürlü tezahüratları nedeniyle, federasyon temsilcisinin raporu doğrultusunda siyah-beyazlı kulübün ceza alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’TA SERDAR ÖZKAN CEZALI
Beşiktaş’ta bu sezon 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Serdar Özkan, gelecek haftaki kritik Sivas deplasmanında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

BAKİ YUHALANDI
Beşiktaşlı taraftarlar, yedikleri 2. golün ardından Baki’ye tepki gösterdi.
Yenilen 2. golün öncesinde hücuma kalktığı anda topu kaybeden Baki, daha sonra top her ayağına geldiğinde yuhalandı.

HAKEME TEPKİ
Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım’ı protesto etti.
Hakemin kararlarını beğenmeyen siyah-beyazlılar, federasyon ve hakemler aleyhine küfürlü tezahürat yaparken, zaman zaman da verdiği kararların ardından hakemi alaycı biçimde alkışladı ve "Hakem gol gol gol" diye tempo tuttu.

DEMİRÖREN’İN ANNESİ RAHATSIZLANDI
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, oldukça şanssız bir derbiyi geride bıraktı.
Eşi ve çocukları ile birlikte maçı takip eden Demirören, annesinin rahatsızlığı haberi nedeniyle maçın son dakikalarını izleyemedi. Demirören’in annesi Tülin hanımın tansiyonunun yükseldiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TOPLAM 12 DAKİKA UZATMA
Derbi maçta hakem Yunus Yıldırım, toplam 12 dakika uzatma verdi.         Maçın ilk yarısının sonuna 4, ikinci yarısının sonuna ise 8 dakika ilave edilirken, özellikle 8 dakikalık uzatmaya Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico gülerek tepki verdi.

Yazarlar