Skorer İşte Kalli'nin son çılgınlığı!..

İşte Kalli'nin son çılgınlığı!..

07.04.2008 - 16:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bir çok tartışılan karara imza atan Feldkamp'ın gönderilişinin ardından çılgınca bir karar çıktı

İşte Kallinin son çılgınlığı..

Beşiktaş derbisi öncesi Hakan Şükür ve Lincoln'ü kadrodışı bıraktı !.. Servet'ten ve hatta Ümit Karan'dan ön libero yaratmaya çalıştı !.. Baruso'yu defansın sağında oynattı !.. Nonda'yı orta sahada oynattı !.. Ve daha nicesi...

Haberin Devamı

LigTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın başında olduğu sürece bir çok tartışılan karara imza atan Feldkamp'ın sarı kırmızılı takımdan gönderilişinin perde arkasından da yine çılgınca bir karar çıktı !..

Kalli'nin ipini çeken şaşkınlık yaratıcı kararını, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında Oğuz Tongsir anlattı:

"Feldkamp Florya'da Ankara seyahatine gidecek 18 kişilik takımı hazırlıyor, liste asılıyor. 3 genç oyuncu Arda, Mehmet Topal ve Barış listeyi görüyorlar. Hakan Şükür, Hasan Şaş, Okan'ın kadroda olmamasına şaşırarak Feldkamp'ın odasına çıkıyorlar 'Hocam bu oyuncuları neden kadroya almadınız' diye soruyorlar. Alman hoca oyuncularını kovmaktan beter ederek 'Ben işime karıştırmam' diyerek yanıt veriyor. Bunun üzerine futbolcular Adnan Sezgin'e haber veriyorlar. Adnan Sezgin de Adnan Polat'ı haber veriyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Feldkamp'ı arayarak 'Çocuklar bir birlik ve beraberlik içinde hareket ediyorlar. Size 3 tane genç oyuncu gelmiş. 'Abilerimizi kadroya alın, bizimle beraber gelsinler" demiş sözlerine Feldkamp 'Başkan da olsan karıştırmam, bu telefonu etme hakkını nereden buluyorsunuz?'

Bu sözlerin üzerine Kalli'nin istifası isteniyor..."