Kültür Sanat Kadıköy DorockXL bayramda rengarenk

Kadıköy DorockXL bayramda rengarenk

22.06.2017 - 16:14 | Son Güncellenme:

İstanbul Kadıköy DorockXL'da bayramda birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

Kadıköy DorockXL bayramda rengarenk

İstanbul Kadıköy DorockXL'da bayram programı:

Haberin Devamı

23 Haziran Mabel Matiz

Şarkıları ve tarzı ile son dönemin ilgi çeken isimlerinden Mabel Matiz, yine şahane bir DorockXL konseri için Kadıköy'e geliyor.

24 Haziran İstanbul Arabesque Project

Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, arabesk formatında besteler yapan, İstanbul Arabesque Project, konserlerinde Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e pek çok arabesk duayeninin eserlerini yorumlayan grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü gösteriyor.

25 Haziran Hey Douglas

70'li yılların saykodelik, funk ve soul şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen VEYasin, yoğun ilgi gören "Hey Douglas" projesiyle DorockXL sahnesinde.

Haberin Devamı

26 Haziran Harun Kolçak

Son albümü Çeyrek Asır ile klasik şarkılarını farklı yorumcularla yeniden söyleyen, Türkiye'nin en önemli müzisyenlerinden Harun Kolçak, efsane şarkıları ve keyifli performansı ile bayramda müzikseverler ile DorockXL'da buluşuyor.

27 Haziran Allen Hulsey

New Yorklu şarkıcı ve besteci Allen Hulsey, “Whiskey & Blues” adlı ilk solo albümünü 14 Mart’ta yayınladı. Allen’in çello ve armonika eşliğindeki etkileyici vokalleri ve kendine has slide gitar sound’u, ile sanki sanatçı kendi evinizde akustik bir performans yapıyor hissi veriyor. Blues, klasik country ve yetmişlerin sıcak ambiyansı ile rock soundunu yansıtan Allen Hulsey, günümüzün dijital alışkanlıklarından uzak farklı müziği ile bayramın son günü DorockXL sahnesinde.