Editörün Seçtikleri ABCDerm Change Intensif bebeklerin hassas cildi için geliştirildi

ABCDerm Change Intensif bebeklerin hassas cildi için geliştirildi

14.08.2017 - 18:04 | Son Güncellenme:

Pişik problemi yaz aylarında daha da artıyor. Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen ABCDerm Change Intensif bu problem için kalıcı çözüm sunuyor.

ABCDerm Change Intensif bebeklerin hassas cildi için geliştirildi

Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen ABCDerm Change Intensif, formülündeki d-panthenol ile bebeklerin cildindeki tahriş ve kızarıklığı giderirken, tekrar oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Yüksek oranda çinko oksit ile zenginleştirilmiş yapısı sayesinde cildi kir ve enzimlerden arındırırken, pişiğin temel sebebi olan kir ve enzimleri beyaz kil ve mineral talk pudra sayesinde izole ediyor. Bu sayede bebeklerin konforunu yeniden sağlıyor. Formülündeki gliserin ile nem desteği sağlarken bebek cildinin pH dengesini de koruyor. Parfüm ve paraben içermeyen formülüyle hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Haberin Devamı

Kimler için: Pişik sorunu olan bebek ve çocukların kullanımına uygundur. Yeni doğan bebeklerin de kullanımına uygundur.

Kullanım Şekli: Her bez değişiminde, uygun ABCDerm hijyen ürünüyle temizlenmiş olan cilde kalın bir tabaka halinde uygulanır. Su bazlı bir yapıya sahip olan ürün kolayca yayılır ve bir sonraki bez değişiminde kolayca temizlenir.

Ürün miktarı: 75 g
Fiyat: 59,50 tl

Yazarlar